torstai 2. toukokuuta 2024

Puuhakas päivä

 Tänään on ollut hyvin puuhakas päivä ja Mincalla on ollut hyvin kiire. Aamusta heti jouduttiin aloittamaan pesu hommat, eli kaksi kasvihuonetta piti saada pestyksi. Kaksi tuntia pieni eläin jaksoi auttaa minua ja sitten hän väsähti ja lähti sisälle nukkumaan (huh huh) . Vesiämpäri saa kummasti painoa lisää kun sen reunalla roikkuu 20 kg koiraa joka vetää moneen eri suuntaan kuin mihin olet menossa. Harjat ja sienet ja ihan kaikki välineet oppivat juoksemaan ympäri pihaa. 


Illan tullen olikin sitten vuorossa koulu ja nyt olikin viimeinen tunti. Tänään harjoiteltiin toisten koirien ohittamista kauniisti. Mincalla oli sellainen tunnetila, että välitunti se oli hauska muuten ei juurikaan kiinnostanut oli niin kuumakin. No tavattiin kuitenkin uusi ystävä ja hänen nimensä oli Sykerö.


Minca ja Sykerö



Koulussa tosiaankin välitunti oli se hauska osuus.

Nyt mä  huilaan on niin rankkaa.

Roseákin on hieman kiusattu ja saatu Rose´innostumaan leikkiin, minua on kiusattu kovasti ja tuntuu että koko ajan olemme Mincan kanssa erimieltä mikä on sallittua tekemistä. Juuri nyt repi talouspaperirullan silpuksi kun en koko ajan tuijottanut kun tätä kirjoitin.





Hauska päivä kertakaikkiaan taas tänäänkin.  Paljon tapahtumia.

Täytyy ihmetellä tuon kakaran energiaa ja

mamman hermoja.



Tuo MInca on todella upean värinen kun aurinko paistaa niin punainen väri loistaa kirkkaana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti