tiistai 4. tammikuuta 2022

Keelan kuulumisia

 Keelan kuulumisia. Keela voi ilmeisen hyvin, on oma jääräpäinen itsensä jälleen. Tahtojen taistelua käydään ulkoillaanko hihnassa, on taas muistanut että hän ei olekaan mikään hihnassa liikkuja. Jos sattuukin liikahtamaan niin ainakin ihan väärään suuntaan. Ei suinkaan voi kävellä muuta kuin metsän suuntaan ja metsän reunaan päästyään jähmettyy koska pitää ottaa hihna irti ei voi metsässä kävellä hihnassa. Joten kaiken mailman huijauksia olen kehittänyt parhaiten on toiminut kaksi hihnaa joista toinen irrotetaan niin toinen jää edelleen saapas nähdä koska huomaa tulleensa huijatuksi. Toinen tahtojen taistelu on siitä saako mennä sohvalle ei suinkaan prinsessa enää makoile lattialla muuta kuin pakosta. Ruoka maistuu ja siitä Keela on iloinen, että ruokaa tulee usein hieman tässäkin huijauksen eleitä koska vaikka tulee usein niin määrät on pieniä. On kuitenkin jo hieman saanut kadotettuja muotoja takaisin. Suolisto on toiminut hyvin. Haava on tosi siisti ja parantunut loistavasti. Keela lähettää paljon terveisiä kaikille ystävilleen

❤
PS. Hiiret eivät ole syöneet kaulurin reunasta paloja vaan neiti hieman paiskii sitä ovenpieliin, huonekaluihin ja ihan mihin vaan niin että palat sinkoilevat.



Rosé on hauska tyyppi kun kauluri on Keelan päässä Rosé pelkää sitä, mutta kun kauluri laitetaan lattialle se ei pelota yhtään vaan sitä voi käydä haistelemassa. Tänään KePo jäi vahtimaan Keelaa ja me päästiin Rosén kanssa metsäilemään yhdessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti