sunnuntai 9. tammikuuta 2022

Voihan kuonokoppa

 

Baskerville ultra kuonokoppa on sopivaksi muotoiltava, turvallinen ja mukava koiran päällä. Baskerville-kuonokopan kanssa koira voi läähättää, juoda ja koiraa voi palkita nameilla kuonokopan läpi.
Materiaali on kevyttä, mutta kestävää muovia neopreenipehmusteilla. Kuonokoppaa voi muotoilla sopimaan koirasi kuonoon upottamalla kuonokoppa 4-5 minuutiksi 70-80 asteiseen veteen. Sopii myös leveänaamaisille roduille.

Jos minulle olisi sanottu , ennen Keelan leikkausta, että minä tulen laittamaan koiralleni kuonokopan. Tuolle mailman kilteimmälle otukselle niin olisin vaikka mistä lyönyt vetoa ettei minun koirallani koskaan ole kuonokoppaa. Viime yönä Keela sai taas närästyskohtauksen ja kun koko yön Keelan kanssa valvoin aloin miettiä, että oikeastaan aika halpa henkivakuutus tuo kuonokoppa, joka estää koiraa syömästä vierasesineitä kun närästys iskee ja sellainen me nyt hankittiin. Koppaa pidetään vain silloin jos närästys iskee yö aikaan. Keelaa ei koppa mitenkään haittaa kun mamma kerran kertoo että se on hieno niin se on hieno. Kyllä on ihana omistaa koira jonka mielestä mamma osaa ja tietää kaiken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti