torstai 4. maaliskuuta 2021

Belunan Sirius Lumo

Olipas eilen illalla samaan aikaan niin haikea olo ja iloinen olo.  Tämä johtui siitä, että Belunan Sirius Lumon minun Taigani tyttären pennut syntyivät. Minä  olen juuri joutunut  luopumaan Taigasta ja nyt Taigani elämä jatkuu osittain Lumon pennuissa.


Kovan ja raskaan työn teki Lumo kun pungersi noita pentusia mailmaan, jos se ei ole aina ihmiselläkään helppoa niin ei ole koirallakaan.Osa pennuista oli aikamoisia pötkylöitä ei mitään pula-ajan lapsia. Ei enää ihmetytä, että Lumosta oli tullut pullukka kun näki ulos tulevan porukan.


Välillä kerätään voimia vaikka syli alkaa jo täyttyä ja vielä pitäisi jaksaa. Pennut ovat ihanan energisiä ja heti näkyi jo muutaman persoona. Yksi tytöistä on aivan kuin meidän Keela pentulaatikossa, aivan sydämeen sattuu kun katsoo noita piirteitä mitkä ovat Taigalta periytyneet lapsenlapsiinkin. Toki upea isukki Tare on tuonut  hienoja piirteitä niin uroksiin kuin narttuihinkin. Onnea Lumon perheelle ja onnea myös Taren perheelle, teillä on upeita koiranlapsia kasvamassa. Kiitos, että sain olla mukana todistamassa tätä uuden elämän ihmettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti