perjantai 19. maaliskuuta 2021

Pakkaspäivä

 Aamulla suunnistettiin taas metsään koirien kanssa, vaikka pakkasta oli vain -7 astetta niin tuuli teki ilmasta todella kylmän. Sitten sain kuningasidean. Suolla oli vielä runsaasti lunta ja hankikanto, siis sinne ja aurinko paistoi ja oli todella mukavaa kunnes humps vaan upposin hangen läpi ja kengät täyteen raikasta vettä. Tämän tarinan opetus lienee, että vaikka pinnalla onkin kaunis hanki niin pinnan alla ne suon silmäkkeet vaanivat. Koirat selvisivät kuivin tassuin ja minä lopsottelin sitten lotisevin kengin.


Sitten laitetaan Tincan terveiset ja hauskojen kuvien kera.




Seuraavaksi sitten pääsemme osioon Parsaklaanin kennelin pentuterveiset. Pennut saavat muutakin kuin vain tissimaitoa ja tässä valotetaan sitten sitä puolta.


Tuo Enteromcro Pasta on tuote mitä pennut saavat päivittäin. Sillä suojataan pentujen suolistoa. Enteromicro Pasta on täydennysrehu koirille ja kissoille lääkehoidon, stressin tai epätasapainoisen ruokavalion vuoksi muuttuneen suoliston bakteeritasapainon hallintaan.

Enteromicro Pasta sisältää suolistolle hyödyllisiä Lactobacillus Asidophilus, Enterococcus Faecium ja Lactobacillus rhamnosus -maitohappobakteereja mikrokapseloidussa muodossa. Lisäksi tuotteessa on immunoglobuliineja sisältävää lehmän ternimaitoa, joka vahvistaa vastustuskykyä, FOS ja MOS -prebiootteja, jotka tasapainottavat suoliston bakteerikantaa, pektiinejä, jotka edesauttavat kiinteiden ulosteiden muodostumista ja maltodekstriinia, joka tasapainottaa suolistoa.


Matolääke mitä pennut ovat saanet on Flubenol.

Flubenol oraalipasta on suun kautta annettava matolääketahna sisäloisten häätöön kissoille ja koirille. Vaikuttavana aineena on flubendatsoli, joka tehoaa sukkulamatoihin eli koiran suolinkaisiin, hakamatoihin ja piiskamatoihin sekä heisimatoihin.


Lisäksi pennut rakastavat vuohenmaitoa.


Vuohenmaito on tuotettu Saksan Alpeilla. Raikkaan makuinen maito on UHT iskukuumennettu, säilyy avaamattomana myös huoneen lämmössä, avattuna jääkaapissa n. 3 päivää.

Ainesosat

Pastöroitu vuohenmaito* 3,0%, stabilointiaine natriumsitraatti. * kontrolloitua luomutuotantoa




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti