sunnuntai 20. tammikuuta 2008

Lahden talvinäyttely 2008


Tänään osallistuin Diwan kanssa Lahden talvinäyttelyyn. Vaikka tiesin jo mennessäni, että lähdemme hakemaan vain kokemusta ja että tänään on iloittava vain toisten menestyksestä, sillä Diwa on pudottanut kaiken pohjavillansa ja näyttää alastomalta. Mutta koska olin ilmoittautunut niin päätin sitten kuitenkin mennä. Tässä Diwan arvostelu, tuomarina Kristiina Niemelä:


Hyvän tyyppinen tässä vaiheessa ilmavan vaikutelman antava  nuori narttu. Feminiinen pää, jonka tulee kauttaaltaan täyttyä. Purenta ja hampaat ok. Hyvä kaula ja ylälinja. Riittävä rinnan syvyys. Rintakehän tulee täyttyä. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu löysästi edestä ja kapeasti takaa. Hyvä karva (kait se mitä oli jäljellä, oma kommenttini). Musta maski. Ystävällinen luonne. Koira tarvitsee vielä aikaa kehittyäkseen.



Diwa


Kotona meitä odottikin todellinen jymypotti. Aamulla kun lähdettiin niin kysin Harryltä, eihän Lotta voi enää mennä tuosta koiraportin kissanluukusta läpi no ei voi. Joten jätinpä sitten kissan luukut porteista auki. Tulemme kotiin koira ei tule vastaan vaan hurjahaukunta kuuluu makuuhuoneesta, koira on portin takana makuuhuoneessa, yli ei ole voinut mennä koska on exstrakorkee portti siis on sittenkin mennyt kissan luukusta, ensin tutkin koiran ei päälle näkyviä vaurioita ja luulen että henkiset vauriot tulivat minulle kun menin makkariin. Sängyssä oli koiran kakkaa ja paljon, kissat olivat ystävällisesti yrittäneet peittää sitä ja laittaneet Harryn housut siihen päälle. Sitten oli vielä kakattu molempiin Harryn aamutossuihin ja ei ollut mitään tiukkaa pötköä vaan kurakakkaa. Haju oli hirveä, ja vähän aikaa luulin että minua väsytti mutta ei sitten väsyttänytkään vaan ryhdyin pesemään pyykkiä ja lattioita ja tuulettamaan.



Pienet koirat on ällöihania. Lotan uusi pallo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti