lauantai 20. heinäkuuta 2013

Tiedettä ja juhlia.

Vähän on huono omatunto kun tänään lähdettiin ihan ilman koiria liikenteeseen ja ne kaikki joutuivat jäämään kotiin.  Joskus on vain pakko ajatella ihmisiäkin ja tänään ajteltiinkin todella ihmistä, sillä lähdettiin aaamusta liikkeelle ja pysähdyttiin tuonne Heurekan tiedekeskukseen, siellä on tämä näyttely Body Worlds ja täytyy sanoa, että näyttely oli puhutteleva ja monelta osin myös koskettava. Näyttelystä ei voi kertoa sanoin se pitää kokea. Sitten jatkettiin matkaa kohti Koskenkylää ja pojanpoikani 11 v synttäreitä. Sielä sainkin tavata molemmat lapsenlapseni ja oman poikani ja hänen vaimonsa ja jo tutuksi käyneitä muita juhlavieraita. Hauskaa oli ja herkkupöytä oli jälleen kerran meille valmistettu .
Ihania herkkuja.
 Synttärisankareilla ja vierailla oli vauhdikkaat jutut tuolla pihamaalla, mukaan olisi mummin tehnyt mieli, mutta säästin yllättäen tällä kertaa poikani siltä häpeältä, että äippä pomppii oranssissa hameessa kuin kenguru. Harmittaa kyllä vähän että olin niin nynny kun kerran mieli teki niin olisi pitänyt pomppia.
Siitä se lähtee synttärisankarin taidonnäyte

Hienon näköistä

Ajatelkaa minä ja oranssihame tässä aai että olisi ollut hienoa, hame korvissa.

Valtavan korkeita loikkia

Kaikki ilmassa yhtäaikaa

Ilmajuoksu kilpailut

Kiitos juhlista.
 Sitten jouduimme matkustamaan kotiin ja täällä haukut odottivat nälkäisinä omaa herkkuateriaansa ja tänään olikin ruokalistalla kieltä kasvispedillä öljykastikkeella. Kielet hävisivät alta aikayksikön ja sitten oli vuorossa Taigan pesu, ihan vain huvikseni sen pesin eihän se toki likainen ollut mistä sitä nyt pieni koira likaiseklsi tulisi.
Syyttävät katseet, missä sitä on  koko päivä oltu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti