tiistai 23. heinäkuuta 2013

Uusia perheenjäseniä

Meille on tänään tullut neljä uutta perheen jäsentä, mutta kuvia tulee vasta huomenna, sillä tänään tiput tutustuvat uuteen kotiinsa ja en heti stressaa niitä kameralla kun on muutenkin uuteen kotiin tutustuminen. Meille muutti luultavasti neljä kanaa ellei sitten myöhemmin selviä, että joku niistä muuttuukin kukoksi. Kävimme hakemassa tiput tuolta kaveriltani Minnalta. Jossa näin aivan ihanan pienen possun joka rahasi mukanaan niin isoa vatsaa.
 Saapa nähdä kuinka monta pientä possua tuolta masusta mailmaan putkahtaa. Ylpeä isukki loikoili myös pihapiirissä yhdessä vaimopossun kanssa. Kiitos Minna taas keran oli hauska tavata ja rapsutella ihania koiriasi ja nauttia eläinpuiston nähtävyyksistä ja kun vielä kotiin tuomisena oli nuo neljä ihanaa kanan alkua niin voiko päivä paremmin päättyä.
Minnan pihapiiristä löytyy toinen toistaan suloisempia eläinlapsia kuten nämä ankat ne oli niin kauniita.
Kaikki kuvat ovat Minnan kuvaamia ja lainasin ne tuolta Minnan sivuilta koska minulla ei ollut kameraa mukana. Sitten Eemeli on käynyt tapaamassa leijonaa.
Tuollaisen patsaan kun saisi pihapolkua koristamaan olisi se vaan niin hieno.
Eemeli on vaihtanut myös itselleen kesäturkin jotta ei tule niin hiki vaikka Eemeli poika pääseekin useasti uimaan voivat nuo pallopelit välillä saada hien pintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti