perjantai 19. syyskuuta 2014

Belunan Kingly Moriz

Sovin tänään omistajan kanssa, että voin myös blogissani kertoa Moosen sairaudesta. Laitan tähän Teijan omaa tekstiä niin en väritä asiaa mitenkään.
Teija kertoo:
No niin Putron luona käyty... (1.9) Eikä olla hullua viisaampia vieläkään. Kaikki Moosen oireet viittaavat kurkunpäänhalvaukseen... Väsymys, jaksamattomuus, läähättäminen, 2-3 vuotta sitten käheytynyt ääni yms... Normaalisti Putro tekisi ensin diagnoosin eli koira nukutettaisiin ja hän tutkisi kurkunpään ja sitten sovittaisiin tarvittaessa leikkausaika.. Nyt (koska Moosella on jo Muhleltä lausunto vasemman kurkunpään halvauksesta) mennään 15.9. Animagiin Putrolle ja Moose nukutetaan... Putro tutkii kurkunpään ja mikäli oikeesti molemmat kurkunpäät ovat halvaantuneet hän samantien sitten operoi toisen kurkunpään... Minusta ihan järkevää minun mielestäni, ettei tartte kahta kertaa nukuttaa koiraa...
Teijan viesti minulle:
Moi Arja! Käytiin eilen Heikki Putron luona ja hän tutki Moosen... Hän totesi, että Moosen vasen kurkunpää oli ihan "dead" ja oikea toimi enää aavistuksen... Näin ollen Moosen vasen kurkunpää leikattiin eilen samalla käynnillä..

 Ja tänään Teija kirjoittaa.No nyt on alkanut ruoka maistua ja eilen saatiin eka kakka maanantain jälkeen... Eiköhän tää tästä pikkuhiljaa parempaan suuntaan ole menossa... 
Moose lepäilee  pois leikkauksen rasituksia.
 Teija on luvannut myös vastata henkilöille, jotka ehkä "painivat" saman kaltaisten asioiden kanssa. Toki minullekkin saa soitella, mutta Teija tietää asiasta paljon enemmän kuin minä. Jos joku kaipaa Teijan yhteystietoja niin voi soitella minulle.
Paloma neitokainen lepäilee ja käy välillä nuuskimassa kaunista syksyistä ilmaa pihalla.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti