maanantai 29. toukokuuta 2017

Vielä muisteluita

Matkani oli hieman erikoinen kaikki ei ihan sujunut ennakko-odotusten mukaisesti. Ensimmäiseksi kun avasin kohteess matkalukkuni niin huomasin, että täysinäinen muotovaahtopullo oli tyhjentänyt itsensä vaatteideni joukkoon, siinä oli huoneistossa hetken aika voimakas tuoksu ja kaikki vaatteet tosi muodossaan. No ei auttanut vaatteet kuivumaan. Seuraava ongelma kohtasi minua aamulla kun huomasin että olin yön aikana saanut kovan kurkkukivun ei oikein nieliminenkään onnistunut joten ei kun tutustumaan paikalliseen apteekkiin.
 Apteekista sain kyllä hyvät rohdot ja kipu parani tuota pikaa kunnes huomasin saaneeni vuosisadan flunssan. Auringon ottoa se ei kuitenkaan haitannut ja hiekka oli polttavan kuumaa niin kuumaa että jalkapohjiini paloi rakkuloita (oma vika) kun tuon tuostakin juoksentelin pitkin polttavaa hiekkaa. No voitehilla niistäkin selvittiin.
 Sitten lähdimme äitini kanssa etsimään toilettia ja kävelin päin agavea jolloin se viilsi reiteeni pitkän haavan ja pomppasin suoraan takiasten päälle alkoi olla jalkapohjat aika hellinä. Mutta ei huolta vielä oli tapahtumia jäljellä.
 Seuraavana päivänä sitten purin jotain kovaa ruuan joukossa ja hampaasta irtosi paikka. Ammottava reikä väärässä paikassa. No asiaa kuulostelin ja huomasin että ei taida kuitenkaan särkeä, joten hätä ei ole tämän näköinen.
 Seuraavana päivänä sitten katkesi hammas ja se sitten alkoi särkemäänkin no kotiin lähtöön oli niin vähän aikaa jotta päätin pillereiden voimalla selvitä tästä aiheesta.
 Muuten loma sujuikin sitten kohdaltani aika hyvin, en hukkunut enkä pudonnut mistään. Kovasti muut minua kyllä vahtivat kun olin kuulemma tapaturma-altis.
 Kolmena päivänä kiertelimme vuoristossa ja siellä näin mm. Kreetan korppikotkan mikä on harvinaisuus.
 Näin myös sen saaliin mitä nuo uljaat linnut kaarrellen katselivat, mutta se kuva oli niin lohduton että sitä ei julkaista, mutta tärkeää työtä tekevät nuo linnut kun hoitavat jätehuoltoa.
 Kissat tulivat minua tervehtimään kun olimme vuoristokylässä syömässä. Olivat suloisia tapauksia.  Eivät olleet  mitään villikissoja vaan ihan koti kissoja.
 Huomenna varmaan vielä saatte päivityksen kukkaloistosta mikä saarella vallitsi, täsä oli nyt eläin tajontaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti