keskiviikko 20. helmikuuta 2008

TOUHO


Työkaveri on saanut itselleen uuden ystävän. Hänellä oli vaikuksia ristiä pikkuveijaria joten avustin häntä ja niinpä kurre sai nimekseen Touho. Touho on pieni orava ja työllistää mukavasti omistajaansa, harrastuksena Touholla on kukkapurkkien tyhjennys, wc-pöntössä uiminen, kaapistoihin piiloutuminen ja  monta muuta kivaa puuhaa. Touho tykkä myös kanniskella kaikenlaista löytämäänsä tavaraa. Touho on tosi hyvälöytämään kaikenlaista sellaistakin mitä sen ei tarvitsisi löytää.



Touho ja sen löytämä hanska.



Touho ja kaveri, tosin kaveri on vähän rauhallisempaa sorttia.



Touhon kotipesä.


Nyt Turri on siirtynyt kevyemmälle lääkekuurille, mutta ei nilkutus ole hävinnyt vieläkään. Muuten Turri on ollut oma iloinen itsensä ja kulkee ylpeänä t-paita päällä. Varmaan kutittaa  kun karvat kasvat koska heti jos ottaa paidan pois alkaa raapimaan kyseistä kohtaa, mutta kun paita on päällä saa karvaton kohta olla ihan rauhassa. Se mitä ihmettelen on se että Turri saa ruokaa n. 30 kpl koiran nappulaa (nivelrikkoruokaa) ja on ihan tyytyväinen ei pyydä lisää ja yhtenä aamuna jätti kuppiin jopa 2 nappulaa. Turrin painohan pitää saada putoamaan vielä muutaman kilon ja viikossa oli paino pudonnyt 1,2 kg, mikä oli viikon saavutukseksi hyvä. Taas tuo musta kissa ilkeilee ja kaivaa kirjotuspöydän laatikosta kyniä joita pudottelee lattialle, toinen suosikki puuha on tulostaa tulostimella tyhjiä papereita.


Tänäänkin oli ihana lenkkeily ilma ja tehtiin kaikkien koirien kanssa ihan kunnon lenkit, jokaisen kunto huomioon ottaen.



Illan varjoon himmeään .....



Voisinkohan karata jos haluaisin on tuo pikkuisen kevyen näköinen puu mihin minut on pikkuisen kevyesti sidottu. Mutta mihimpä minä menisin kun mammakin on täällä ja pimeäkin tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti