maanantai 21. huhtikuuta 2008

Mitä uutta tänään mahtoikaan tapahtua?


Ensinnäkin me päästiin tänään ulos toisen kerran ja se oli kyllä jännittävää ja me mentiin joka suuntaan ja sitten meidän mamma Bella heti hermostuu ja sitten tuo Bellan mamma vei meidät takaisin sisälle. Mutta sitten alkoi ruokailu ja me ei yhtään ymmärretä miksi äipällä on niin kutistunut syli kun mei ei tosiian meinata mahtua millään siihen vaikka me ollaan vierekkäin ja päällekkäin, katsokaa vaikka...



RUOKAA RUOKAA RUOKAA


No onneksi me ensin syötiin oikeaa ruokaa kupista koska eipä tuota maitoa olisi vatsan täytteeksi varmasti riittänytkään.



Meillä on jokaisella oma kuppi, mutta mamma laittaa varmasti parempaa tuohon kaverin kuppiin joten ihan pakko vähän maistaa siitäkin. Mutta kun ruokakupit ja maitosäiliöt oli tyhjennetty tuli yllätys, me saatiin kuppiin sellaista valkeaa ja paksua ainetta ja se oli kuulemma PIIMÄÄ ja voi että me tykättiin siitä se oli hyvää vaikka ei oltu ennen maistettu, me saadaan sitä kuulemma huomennakin. Ja sitten me pötkötettiin porukalla.



Leikkimatolla me pötkötetään ja nähdään unta visaisita tehtävistä.


Kohta meidän "iskä" on rakentanut meille terassin ja me päästään siihen ottamaan aurinkoa ja katsomaan miten ne isot koirat oikein pihalla touhuaa.Bella äiti pitää huolta että siitä tulee pennun kestävä.



Diwa seuraa rakennusta , sillä Diwan täytyy opiskella kaikki asiat mitkä koskevat pentuja, kun ei tiedä vaikka Diwasta tulisi kesällä äiti itsestäänkin.



Hyvä näyttää tulevan, aitaa vailla valmis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti