lauantai 15. kesäkuuta 2013

Mätsäri Ypäjällä

Tänään oli taas Arja onnistunut  lataamaan päivään muutaman tapahtuman pötköön. Aamulla klo 08 kauppaan ja kiireellä kotiin ja kohti Ypäjälle,  jonne olin luvannut mennä mätsäri tuomariksi. Ihanan maalaismaiseman läpi minä ajalin ja näinpä tien reunalla  mielettömän määrän kukkia, siten oli peuraa, pupua ja oikeita ihania lehmiä. Saavuin kauniiseen maalaismaisemaan.
 
 Samaan aikaan olin lähettänyt KePoni hakemaan Urajalsta lihaa ja luita. Tiesin että Ypäjältä on kiirehdittävä kotiin pakkamaan luita ja lihoja pakastimiin ja nyt on taas viisi pakastinta täynnä hyvää syötävää. Lihalaatikoiden pesun jälkeen olisi sitten vielä vuorossa kahden koiran pesu huomiseen näyttelyyn Auraan ja sen jälkeen pääsee ihan rätti poikki väsynyt selkä saunaan. Mutta kyllä on ihanaa  yli kahden kuukauden ruuat on haukuille valmiina. Mutta mennään takaisin tuonne Ypäjän maalaismaisemaan. Aluksi tässä muutama tunnelmapala kehän reunalta. Havaittavissa tiukkaa keskittymistä ja treenausta.









 Tosi toimeat alkoivat lapsi ja koira kehästä ja siellä oli sutinaa.







 Seuraavana olivat vuorossa Junior Handlerit







 Itse olin tuomarina isojen koirien kehässä josta seuraavat kuvat:

 Punaisten voittaja, aivan ihana iloinen setteri. Hyvin nuori ohjaaja koiraa ohjasi.





 Sitten oli vuorossa koko mätsärin kauneis koira.

 Näyttelyn kaunein. Onnea.




Elina Kiiski, Kennel Cascanette ja
Marjaana Kurri, Kennel Icemint

Hauska päivä kerrassaan taas kerran mä niin viihdyn noiden koirien kanssa. Toki täytyy myöntää, että näen aina tuolla kehän reunalla asioita mitä en haluaisi nähdä. Kaikki toiminta ei aina näytä ihan koiralähtöiseltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti