lauantai 12. heinäkuuta 2014

Tassunjälki sydämessäni

Aamutuuli soitteli taas suruviestiä ja toi sen tuolta Tampereelta. Ihana Mooses oli menehtynyt tänä aamuna ja siirtynyt sateenkaarisiltaa pitkin tuonpuoleiseen. Mooses oli niin ainutlaatuinen Belunan mustalaisprinssi. Muistan sen hetken kun Mooses syntyi ja oli väritykseltään ihan eri värinen kuin muut pennut. Mooses sai heti lempinimen "mustalainen", sillä Mooses oli niin kaunis pentu. Mooseksesta kasvoi upea uros ja sellaista luonnetta en ole koiralla tavannut mikä Mooseksella oli, Mooses oli täynnä rakkautta jota saivat kaikki osakseen. Mooseksella ja minulla oli aivan ainutlaatuinen suhde, sillä Mooses rakasti kasvattajaakin ihan täydellä koiran sydämmellä. Moosekseen sopivat sanat suuri sydäminen lempeä jättiläinen. Satu ja Mikko antoivat Moosekselle ihanan kodin ja Mooseksella oli myös "pikkuveli" Nelson. Mooses opetti villille pikkuveljelleen miten koiran kuuluu käyttäytyä ja kärsivällinen opettaja tuo ihana nallekarhu olikin. Tänään kuitenkin joutuivat Satu ja Mikko Mooseksesta luopumaan ja heidän surunsa on lohduton, ei ole minullakaan sanoja millä heitä lohduttaisin, sillä oma sydämenkin itkee suuria suuria kyyneleitä.

Tämä kuva on sellainen minkälaisena haluan Mooseksen aina muistaa Belunan mustalaisprinssin.
Mooseksen elämässä oli paljon onnen hetkiä ja Mooses tuotti iloa myös menetymällä tuolla näyttelykentillä ja saavuttamalla SMV arvon. Mutta vaikka tuo poika ei olisi saanut minkäänlaista arvoa oli Mooses ihan ainutlaatuinen poika.
Belunan Kingly Moses "Mooses"


Hyvää matkaa Mooses , siellä on Bella mamma sinua odottamassa.
Nyt olet poissa ja mukana tuulen saat,
kulkea rajalla ajattomuuden.
Olit kimallus tähden, olit pilven lento,
olit kasteisen aamun pisara hento.
Et ole poissa vaan luoksemme saavut,
mukana jokaisen nousevan aamun,
ja jokaisen tummuvan illan myötä,
toivotat meille hyvää yötä.

4 kommenttia:

  1. Kiitos Arja sinulle maailman ihanimmasta koirasta! Mooses opetti niin paljon meille kaikille ehdottomasta rakkaudesta, kärsivällisyydestä ja lempeydestä.
    Ja tosiaan Mooses oli aina niin valtavan onnellinen sinut nähdessään, sellaista luottamusta ja rakkautta sai osakseen vain harvat ja valitut. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Satu ja Mikko olitte Moosekselle se mailman paras koti. Suuret on ne tassunjäljet mitkä Mooses jätti meidän sydämiimme.

    VastaaPoista
  3. On varmasti rankkaa kun oma kasvatti poistuu enkelten luo liian varhain. Arvostan sitä, että näin avoimesti kirjoitat kasvateista. Voimia ja jaksamista....
    -Eila-

    VastaaPoista