sunnuntai 28. elokuuta 2016

Koirakeskusteluita

Tänään taas sain toteuttaa suurinta intohimoani, jutella koirista. Välillä keskustelu meinasi mennä tunteiden puolelle, sillä kaikilla meillä oli kokemuksia kun pitää luopua omasta rakkaasta karvakuonosta, no eläsään se vain kuuluu, että koirien tehtävä tässä elämässä on nopeammin valmis kuin meidän ihmisten. Tämä on kyllä hienoa aikaa kun odotellaan varmistusta tuleeko Taigasta toisen kerran äiti niin tämä on aikaa kun tavataan perheitä joilta vielä puuttuu oma leovauva. Hienoa tutustua uusiin ihmisiin ja Taiga toki ottaa kaiken ilon irti vieraista.
Meidän perheessä ei paljon kukkia ostella, mutta tänään minua kohtasi onni kun KePoni kävi poimimassa minulle kauneimpia kukkia mitä minä tiedän.
 Sitten tuleva isukki Max on myöskin käynyt metsäilemässä.
Ihana Max
 Siellä misää Max siellä on myös Perro poika, sillä Perro ja Max ovat kavereita.
Vielä Perro on hoikka poika kuten pitääkin

Aivan mieletön tuo maski, todellinen mustanaama.
 Prinsessa postiakin on tullut Violalta.
Prinsessa Viola

Prinsessa on ihan omaa luokkaansa upean värisen turkkinsa kanssa.
 Toinenkin prinsessa on jäänyt kameran eteen.
Tyynellä on selvästi ollut hauskaa vaikka risut ja männynkävytkin pyrkivät mukaan kotiin.
 TAIGA-uutiset. Sitten Taigan kuulumiset. Tuossa alussa jo kerroinkin että Taigalla on käynyt vieraita ja rapsutuksia on saatu roppakaupalla ja tietenkin nameja. Namit ovat maistuneet oikein hyvin. Tänään on vuorossa kynsien leikkaus ja se ei ihan ole lempipuuhaa vaikka taiga sen nöyrästi sietääkin, mutta ilme kertooo en tykkää. Myös korvat puhdistetaan sekään ei ole Taigasta kivaa. Nyt alkaa vaihe jolloin alkiot siis alkavat kiinnityä kohdun limakalvolle ja istukat alkavat muodostua. Hermoston kehitys alkaa alkioilla .
Taiga iltalenkillä

Ei pysty nyt kuvauksiin, kutittaa.

Ei pysty nyt poseeraamaan, pitää kurkistaa tänne.
 Kaikille hyvää tulevaa viikkoa ja aurinkoisia syyspäiviä.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti