torstai 22. syyskuuta 2016

Toipumista

Biancalla on mennyt hyvin on jo syönytkin toipilasruokaa, naudanmahaa ja kananmunaa. Pissaainen sujuu jo rutiinilla ja välillä jaksaa jo hieman heiluttaa häntäänsäkkin. Toki nukkuu vielä suurimman osan ajasta mikä on vain hyvä asia.
 Bianca sai uuden puvun tänään koska me ei olla töttörö ihmisiä. Harry kävi kangaskaupassa ostamassa uuden hienon kankaan mistä värkättiin puku. (Mieheni oli ensimmäistä kertaa kagaskaupassa), tämän asun tarkoituksena on suojata haavaa nuolemiselta ja minä voin laittaa sen sitten joulujuhliin. Olen niin iloinen, että paraneminen on lähtenyt hyvin käyntiin.
TAIGA-uutiset:Taigalle on ruoka maittanut ja lenkkeiltykkin on. Tänään käytiin taas punnituksessa ja painoa tulee tasaiseen tahtiin. Vatsan ympärys myös laajenee koko ajan.
Taiga

Vähän on rankkaa tämä lenkkeily.
Taiga (no ei päässyt Taiga leikkimään vaan Keela, on se hyvä että joku lukee ja tulkitsee mun blogia oikein) pääsi tänään leikkimään naapurin Lucan kanssa ja olipas heillä taas hauskaa. Vauhti on kyllä niin kova että siinä saa olla tarkkana ettei vain jää jaloihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti