sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Hirvi ja minä

Olen vakuuttunut, että minä ja hirvi olemme kuin siiamilaiset kaksoset, sillä mikään muu ei voi selittää sitä ilmiötä, että kun vain avaankin tuon oven ja katson metsään päin niin jo kävelee hirvikärpäsiä pitkin selkää ja hiuksia. Koskaan ei ole ollut näin paljon tuota lajia näissä maastoissa. Onneksi koiria eivät haittaa. 
 Nuorempana (aika paljon) kun vanhempien kanssa oltiin sienessä ja jos yksikin hirvikärpänen tuli minuun kiinni sain ihan hirvittävän hepulin ja riisuin kaikki vaatteet pois ja huusin ja kiljuin. Onneksi on itsehillintä hieman kasvanut ikävuosien myötä
 Kaino katti osaa viettää sunnuntaita niin lepäoäivähän se oli.
TAIGA-uutiset: Tänään meillä kävi vieraita ja sain taas kertoa leonberginkoirista. Kiitos vierailusta kiva oli tutustua. Erityiskiitos Taigalta joka on ihan kyltymätön rapsutusten suhteen ja kyllä muutkin koirat kiittävät herkuista ja rapsuista.
Taigan ruokahalu on hieman kadoksissa, no tänään on sitten syöty hieman erilaista ruokaa kananmunia ne kelpasivat ja sitten uunissa kypsennettyä maksaa sitäkin Taiga naposteli kädestä kun syötin, muutama broilerin siipikin kelpasi.
Kaunis muruni

Ryhdissä löytyy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti