lauantai 16. kesäkuuta 2018

Magic-pentue

Tänään juhlivat Magic- pentuelaiset, seitsemän vuotta on juhlan aiheena. Tämä pentue on aina ollut minulle eritynen siitä syystä, että sen alku oli todella erikoinen. Milana voi todella honosti odotusajan alussa ja menimmekin ultraan normaalia aikaisemmin jotta saisimme selville onko kysymys ehkä jostain muusta. Milana oli kuitenkin kantavana ja kaikki sydän äänet näkyivät ja kuuluivat ja niitä oli neljä kappaletta. Päätin kuitenkin varata  ultran myös vuorokausille 30  jotta nähtäisiin tarkemmin pentujen kehitys. Vaikka mitä olisi tehty niin yhtään sikiötä ei nähty ei yhtään sydän ääntä löytynyt ja Milana julistettiin tyhjäksi. Eläinlääkäri halusi kuitenkin viikon päästä vielä tarkistaa että kaikki olisi hyvin. Vkon päästä sitten taas mentiin ultraan ja tässä sitten tapahtui se ihme, Milanan kohdussa oli 6  pentua ja kaikki hyvän kokoisia ja sydänäänet ok. Tätä ei meinannut eläinlääkäri millään uskoa, koska vkoa aikaisemmin oli etsinyt pentuja puolituntia ja yhtään ei löytynyt. Surullisinta oli että pentueen isä Enzo menehtyi ja sekin jätti mieleen kysymyksen, johon ei ole vastausta: Antoiko Enzo henkensä jotta pennut saisivat elämän? Näin minä uskon.
Magic pentue (Milana ja Enzo)
 Tänään juhlimme kuitenkin Milaa, Lyyliä ja Palomaa ja muistamme heitä jotka ovat jo siirtyneet sateenkaarisillan tuolle puolen.
Mila
 Paloma on juhlinut merkkipäivää matkoilla, mutta kuvat ovat upeita.

 Hyvin näyttää kakku maistuneen synttärivieraallekkin parhaalle kaverille Reinalle. Onnea Palomalle sylintäydeltä sinne tunturin juurelle. Lyylin kuvat saamme myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti