sunnuntai 16. kesäkuuta 2019

Belunan Magic- pentue 8 v

Tänään juhlivat Magicit ja kahdeksan vuotta koiran elämää tuli täyteen. Tämä pentue on ollut tunteiden pentue ja saikin nimekseen Magic-pentue.  Kun menimme ensimmäisen kerran ultraan niin siellä  sykki neljä pennun sydäntä, mutta koska olimme hieman aikaisessa vaiheessa ultrassa päätin vielä viedä Milanan uudelleen ultraan kun vuorokausia olisi 28 ja sitten olikin lääkärillä aivan tyrmistyttäviä uutisia vaikka hän kuinka etsi niin yhtään pentua ei löytynyt ja yhtään sydänääntä ei kuulunut. Eläinlääkäri etsi ja etsi ja ja lopputulos pennut ovat kadonneet. Eläinlääkäri halusi kuitenkin vielä viikonpäästä varmistaa ettei vain jossain luuraisi edes yhtä pentua. Viikon päästä mentiin taas eläinlääkäriin ja jälleen eläinlääkärillä oli tyrmistyttäviä uutisia, ultrassa näkyi 6 pentua ja ne olivat aivan oikean kokoisia vuorokausiin nähden. Ikuiseksi mysteeriksi jäi mihin pennut olivat piiloutuneet ultran ajaksi edellisellä kerralla. Pentueen äitinähän oli ensimmäinen oma pentuni  joka meillä syntyi eli meidän Milana ja pentueen isänä  komea Yestas Enzo
 Nämä pennut jäivät Milanan ainoiksi pennuiksi, koska Milana voi koko odotusajan huonosti ja ruoka ei maistunut, niin päätin ettei Milana enää toisia vauvoja tee. Pentueesta on jäljellä kolme tyttöä ja pojat ovat jo sateenkaari sillan tuolla puolen. Tänään onnitellaan siis kolmea veteraani-ikään siirtyvää ladyä.
Tässä ihana Paloma, johon minulla on aina ollut erityisen lämmin suhde, onhan Paloma viettänyt meillä kaksi mammalomaa ja onhan Paloma meidän ihanan Toscan äiti. Odotellaan jospa saataisiin Lyylin ja Milankin kuvat tähän myöhemin.
Lyyli juhlii

Prinsessa Mila

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti