maanantai 3. kesäkuuta 2019

Lääkäreitä

Eilen en voinut lisätä näitä kuvia mitkä olisivat kuuluneet eilisen kirjoituksen yhteyteen joten tässä ne nyt tulevat.


Tänään olikin sitten uusipäivä, aamulla lähdettiin äidin Toscan ja Rosén kanssa eläinlääkäriasema Valoon. Toscalla oli korvatarkastus ja Rosélla oli rokotus.
 Äiti ja Rosé odottivat kauniisti niin kauan kun Toscan korvat tarkastettiin. Taisivat kumpikin miettiä, että saavatko molemmat sen rokotuksen. Valitettavasti Toscan korvat olivat edelleen tulehtuneet ja nyt saatiin toisenlaista lääkettä toivotaan, että nyt auttaa. Rosé ei edes huomannut tuota rokotusta vaan mutusteli herkkua lattialla. Hampaiden katsominen ei ollut kivaa muuten ihan mukava käynti Rosén mielestä. Nyt voi taas kirmailla pihalla muiden joukossa.


Iltapäivällä olikin sitten Pilven vuoro mennä lääkäriin. Pilvestä otettiin ultra, röntgen ja pissanäyte suoraan rakosta. Pilvellä on 5-6 nikaman väli ahtautunut ja se aiheuttaa kipua. Katsotaan vielä huomiset kokeen tulokset ja sitten lääkäri päättää jatkosta ja lääkityksestä. Pilvellä kuuluu sydämessä myös suhina-ääni, siihen ei kuitenkaan vielä annettu lääkitystä. Että olipas tälle päivälle lääkärissä käyntejä riittävästi.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti