tiistai 18. kesäkuuta 2019

Pihalla

Meidän pihalla on eniten kuvattu likakaivon kansi, onneksi kaivon kannella aina on muutama koira ettei pelkkää likaivonkantta tarvitse kuvata.
 Tänään ajattelin että otanpa pikkuisen aikaa aurinkoa ja niimpä levitin peittoni keskelle nurmikkoa auringon paahteeseen. Kaikki koirat Pilveä lukuunottamatta parkkeerasivat saman peiton päälle. Yksitellen kirat kuitenkin hetken auringossa olon jälkeen siirtyivät varjoon puiden alle. Rehellisyyden nimissä täytyy myöntää että en itsekkään kauaa pystynyt siinä makoilemaan.
Tämä hellä hetki pihalla nähtiin Toscan ja Taigan välillä.


Nämä on kyllä sellaisia linssiluteita, ei tarvitse asetella kuvaan vaan kun kamera on kädessä niin jonkinlainen muodostelma on aina valmiina mamman kuvattavaksi.
 Hyvin on Rosé asettunut porukkaan ja mukana joka jutussa.


Rosé oli hakenut minun kesämekkoni ja vienyt sen tuonne tramboliinin alle ja nukkui sen päällä tyytyväisenä. Rosé tykkää kanniskella tavaroita ja saakin olla tarkkana etteivät puhelimet ja silmälasit päädy hänen käyttöönsä. Tänään Rosé oppi  kiipeämään sohvalle ihan itse ja olikin sitten hyvin tyytyväinen onnistumisestaan.
Jotenkin näin se mummu minua opetti kiipeeämään.

Hienoa sä pääsit ite.

Olen niin taitava tyttö
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti