sunnuntai 11. elokuuta 2019

Sateen sattuessa sateessa

Tänään säätila on ollut hyvin epävakainen. Aamulenkillä sateet suorastaan roikkuivat yllämme ja saatiinhan me sitten vettäkin niskaamme, mutta ei se haitannut yhtään niin paljon kuin hirvikärpästen hyökkäys. Näköjään kun ikää tulee sitä pystyy pitämään hermonsa kurissa, sillä nuorempana kun hirvikärpänen lensi metsässä iholle tai hiuksille sain valtavan "kohtauksen" riisuin kaikki vaatteet pois ja kiljuin kuin henkeni hädässä, nyt sitä vain yrittää pyydystää sen "paholaisen" hiuksista ja kuullostelee missä päin päänahkaa ne pikkujalat kipittävät.
 Olen ottanut tavaksi monipuolistaa lenkkejä, joka päivä teen osan kanssa metsälenki, osa pääsee peltomaisemiin ja kolmaskerta sitten tielenkkiä. Rosé pääsi tänään Toscan kanssa lenkille, koska viimeksi hän oli Taigan kanssa, huomenna sitten Keelan kanssa. Pilvi ei pääse tällä hetkellä tuonne metsään tai peltoteille, koska siellä on nyt nitä käärmeenpoikasia ja Pilvi peloton nappaa sellaisen heti kun näkee. Nuoruudessa Pilvi on selvinnyt kaksi kertaa kohtaamisesta käärmeen kanssa ja kolmatta en halua kokea.
Rosé
 Kiva viikonloppu takana ja uusi viikko edessä sillä mennään ja hienot synttärit kun yhtään ei tunnu vanhemmalta päinvastoin nuoremmalta.
Ensimmäinen leppäkerttu minkä olen tänä kesänä nähnyt.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti