maanantai 5. heinäkuuta 2021

Belunan XL Coco Loco "Romeo" 20.1.2012 - 5.7.2021

 Iltatuuli soittelikin tänään surullista sävelmää Pieksämäen suunnalta.  Jälleen yksi suuri leijona on poistunut keskuudestamme. Tällä kertaa vuorossa oli Belunan XL Coco Loco "Romeo" "Romppu". Romppu joutui tänään vaikeiden hengitysoireiden vuoksi eläinlääkäriin ja  häntä ei voitu enää auttaa, vaan Romppu lähti sateenkaarisillan tuolle puolen Siriuksen tähdelle, missä jo monta XL pentua häntä odotti. Pienenä pallerona Romppu matkusti Pieksämäelle.


Pikkuinen Romppu sai kodin Senjan perheessä. Kasvattaja tuntee suurta nöyryyttä ja kiitollisuutta Rompun perhettä kohtaan, Rompulla oli aivan upea koti, hänellä oli kissakavereita ja monta koiraystävää joiden kanssa Romppu ja emäntäsnä retkeilivät Pieksämen upeissa maisemissa.


Romppu oli avulias ja oli mukana perheen puuhissa  aina kun hänen apuaan tarvittiin.


Jo nuorena Romppu oli vesipeto ja uimassa käytiinkin usein. Oltiimpa sitten maalla tai vedessä niin usein Romppu löysi ihania aaeita mitä oli kiva kanniskella.


Rompusta kasvoi komea leijonakuningas ja hänellä oli yksi upeimmista turkeista mitä olen leolla nähnyt ja hänen emäntäsä käytti turkin hoitoon varmaan useita useita tunteja.


Kiitos Rompun perheelle, että olen saanut seurata Rompun matkaa koko hänen elämänsä ajan. monien kauniiden kuvien myötä.

Vanhuus ei tullut yksin vaan Rompullakin alkoi olla vanhuuden vaivoja, mutta niiden kanssa pärjättiin, kunnes tuli tämä ilta ja Rompun oli lähdettävä.

Nyt olet vapaa ja mukana tuulen,
saat kulkea rajalla ajattomuuden.
Olet kimallus tähtien, pilven lento,
kasteisen aamun pisara hento.

Rakkaudella Romppua muistaen kasvattaja.

3 kommenttia: