lauantai 31. toukokuuta 2008

Joku oli sen vienyt


Meillä häviää paljon tavaroita kun joku ne aina vie, viimeksi n. viikko sitten hävisi kanin ruokintakuppi, vaikka kuinka etsin niin kuppi pysyi poissa, eikä sitä löytynyt mistään, tänään kävin sitten kaupassa ostamassa uuden. Päivän mittaan tehtiin pihatöitä ja Harry päätti myös tyhjentää grillikatoksen tulipesä, ja sieltä tuli kottikärryllinen tuhkaa ja mitäs muuta sieltä tulikaan?



No sieltä löytyi kanin ruokakuppi, se "joku" oli ilmeisesti kanin häkkejä siivotessaan laittanut kupinkin papereiden joukkoon, jotka poltettiin. Hyvää tekoa kuppi oli, hiemna nokinen ei muuta vikaa ja noki lähti pesemällä. Seuraavaksi hävisi minun rannekoruni jossa lukee LOTTA, hain koko pihamaan, tiesin että joku oli sen taas käynyt nappaamassa saunan pukuhuoneesta kun oltiin saunassa, no kun kahteen kertaan etsin pihamaan niin löytyihän se, se oli viety kukkapenkkiin, onneksi sitä ei ollut syöty, tosin kolme ruusua jotka aamulla istutin oli vaihdettu pois penkistä tai ainakin ne oli käännetty nurinpäin. Ai niin vielä hävisi saunan eteisestä ennen saunomisa meidän saunavasta, mutta siihen löytyi syyllinen, arvatkaa kuka?



Pieni saksalainen opettelee suomalaisia tapoja, sanavastan arvoitus ratkesi.


Koirat ovat nukkuneet lähes koko kuuman päivän ja ovat nyt aivan ylivirkeitä kun ilma viileni.



Kaverukset



Kivinen on pienen koiran tie



Diwa seuraa taas nuorempien touhuja.


POSTIA SAATU Tarja on lähettänyt ihania kuvia molemmista pojista Taavista ja Topista



Taavi ja pikku Topi



Topi on suloinen poika.


 Nada on löytänyt hyvän paikan istuskella, se on tuo isosisko Zira kiva olemassa. Nada onkin ensi viikolla tulossa käymään sisko-Milaanaa katsomaan. Vesakin sanoi lähettäneensä Pontuksen kuvia, mutta taitaa poika olla kasvanut niin isoksi, että kestää kuvien saapuminen kauan. Jäädään odottelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti