torstai 24. helmikuuta 2011

Pakkasta riittää


Tänään taas oli sellainen pakkaslenkki, että koirien lisäksi alkoi jo minunkin "tassujani" paleltaa ja kameran linssikin jäätyi, ei tullut mieleen että ehkä kamerassa on pakkasraja. Muutamia ihania kuvia kuitenkin saatiin auringon paistaessa. Huomenna minulla on vapaapäivä ja vietämme KePon ja koirien kanssa laatuaikaa. BB:stä on tullut todella pilalle hemmoteltu koira kun tassu on ollut kipeä, ei tee mitään muuta kuin komentaa meitä koko ajan rapsuttamaan tai istuu sylissä tai makaa päällämme ja nuolee namaa, uskomaton ipana. Sain tuossa juuri Dimin terveiset, mukavaa kuultavaa sieltä tulikin Dimi oli nimittäin hoidossa Haukurnaun koirahoitolassa ja sieltä oli pelkästään positiivistä kerrottavaa, Dimi oli viihtynyt hyvin kun perhe oli lomalla. Kyseisen hoitolan sivut löytyvä http://www.haukurnau.fi/. Hyvät hoitopaikat ovat kullan arvoisia.


Lyhyt esittely Haukurnaun koirahoitolasta.


Hoitola SIJAITSEE Kuusiston saarella rauhallisessa maalaisympäristössä. Matkaa Kaarinan keskustaan on n. 10 km, samoin vastakkaiseen suuntaan Paraisille. Meille pääsee myös veneellä.


Tarjoamme ympärivuorokautista hoitoa kaikenkokoisille, -rotuisille ja -tapaisille koirille ja kissoille. Hoidamme ammattitaidolla jokaista lemmikkiä yksilönä omistajan toiveiden mukaan, ja pyrimme takaamaan mahdollisimman stressittömän hoitojakson. Hienoa kuulla että Dimillä oli ollut kivaa hoitolassa.





Meidän vanha rouva ei ole mikään kömpelö



Luna on niin ihana



Tänään oli aika reipas pakkanen mutta kaunista



Karvat meinasit Lunalla näyttää vielä normaalia harmaammilta.



Tassu palelee.



Minunkin tassuni palelee tuumii Milana



Ilta-auringon viime säteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti