keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Kaikki rokotukset

No niin nyt on saatu kerättyä koko sarja nimittäin Taiga sai tänään viimeisen rokotuksensa ja nyt sitten ovat vuoden voimassa kunnes kaikki uusitaan. Taigan passi on hieno kun siinä on leimoja enemmän kuin omassani konsanaan, sillä Saksassa jo on harvinaisen monta leimaa laitettu kun on vaadittavat madotukset ja rokotukset merkitty ja nyt sitten Suomen rokotukset joten leimoissa löytyy, hauska nähdä kun mennään ensimmäiseen näyttelyyn kun joku alkaa tutkia mitä nuo kaikki leimat ovat.
Taiga sai taas paljon kehuja kuinka kaunis tytö onkaan ja kuinka upea vahva luusto on. Olen kyllä itsekkin todella tyytyväinen Taigan kasvuun. Taiga on kyllä niin kiltti pentu vaikka onkin hyvin leikkisä niin ei tee mitään tuhoja ja on jo sisäsiisti, ei ole koskaan purrut ihmisen kättä leikkiessäänkään katsoo vain noilla ihanan kauniilla silmillään.
Pilvi opastaa

Taiga

Loikkaus ojan yli

Kaivaa kaivaa

Mihin se Pilvi hävisi, no ei mä etsin sokerijuurikkaita.
  Eemeli on muistanut minua muutamalla kuvalla. Eemelin elämässä on ollut jännittäviä päiviä, sillä Eemeli on ollut koirahoitolassa päivähoidossa, kun isäntä on matkustanut  ja emäntäkin on ollut omissa menoissaan. Sunnuntaina Eemelin paras synttärilahja on varmasti kun isäntä kotiutuu, vaikka näyttää ne leikit sujuvan emännänkin kanssa.
Pesuvatia mä metsästän..

Sainpas sen kiinni.

Jaa että tästä puuttuu osa, no ihan itestään on mennyt rikki.

Eemeli tekee kohta maalin.
 

2 kommenttia:

  1. Eikös Lotan passissa sitten ollut myöskin leimoja/tarroja kun tuli Saksasta ?

    VastaaPoista
  2. En yhtään muista minkälainen passi Lotalla oli kun siitä on jo niin kauan.

    VastaaPoista