torstai 31. tammikuuta 2013

Kasvattaja mykistyi

Tänään sain sellaisia uutisia, että kyllä meni kasvattajallakin ihmetyksen sormi hämmästyksen suuhun. Mutta aloitetaan alusta XL pentueen Röölan Sissillä ilmestyi päälaelle "patti" josta tihkui nestettä, Sissin omistajat veivät  hänet eläinlääkärille ja pattia tutkittiin ja siitä puristettiin nestettä, ohjeeksi patin puhdistusta avatusta kohdasta ja antibioottikuuri. Apua ei asiaan tästä tullut vaan "tulehdus" paheni ja mitkä siinä sitten olivat kasvattajan ohjeet, no pyysin  Sissin omistajia tiukentamaan linjaa ja vaatimaan että asia tutkitaan uudestaan ja kunnolla ja tänään Sissi meni sitten uudelleen tutkimuksiin ja patti avattiin, jolloin totuus selvisi patin sisältä löytyi karvapeitteinen sikö eli pentueen 15 pentu oli koteloitunut Sissin päälaelle.  Sikiö on poistettu leikkauksella ja Sissi on nyt sairaslomalla pääpaketissa. Marjo lupasi kuvan potilaasta jossain vaiheessa. Tämä XL pentue on yllätyksiä täynnä.Pääasia että Sissi voi nyt olosuhteisiin nähden hyvin ja paranee koettelemuksestaan.

2 kommenttia:

  1. Onpa ihme juttu. Jos joku muu kertoisi minulle tällaisesta tapauksesta, niin uskoisin sen olevan city-legendaa tai mätäkuun juttu, mutta pakko on uskoa kun se on sinun kertomasi.
    Kyllä maailmaan mahtuu monenlaisia ihmeitä!
    Hauskaa lomaa kuitenkin, kun ei ole rapakeliäkään luvassa.
    Marja-Liisa

    VastaaPoista
  2. Ei tätä ihan heti meinannut itsekkään uskoa, mutta totta se vain oli. Menen vielä keskiviikkona juttelemaan Sissin leikanneen lääkärin kanssa asiasta.

    VastaaPoista