perjantai 13. helmikuuta 2015

Herkkua kerrakseen

Minulla on tapana joka aamu tehdä pennuille ja Pilvelle, jotka jäävät sisälle niin herkkuvati "lohdutukseksi" kun mamma lähtee töihin. Pennutkin ovat jo oppineet odottamaan sitä hetkeä kun vihreät kupit ilmestyvät. Kupeissa on joka aamu eri herkut ja tänään lahjukset näyttivät tältä.
 Tarjolla oli nameja, kuivattua kalaa, naudanmahaa ja ensimmäisen kerran kokonainen kananmuna sekä puruluut. Pilven annos oli naudanmahaa kongissa ja yksi nami.
Lisää kuvateksti
 Kumpikin alkoi innolla tutkimaan mitä herkkuja tänään oli tarjolla, eilen olikin hedelmävati, jossa oli omenaa ja päärynää ja banaania.
 Ensimmäisenä syödään aina kalat, nämä pennut ovat oikeita kalan ystäviä sen kaikissa muodoissaan.
 Toscaa oli pakko nauraa, otti varovaisesti kananmunan ja laski sen lattialle ja aloitti sen päiväsien tanssin sen ympärillä, toki kananmuna tappaa piti kun se liikkui kaiken aikaa karkuun.
 Yllätys minua odotti kun tulin kotiin, sillä toinen kupeista ei ollutkaan tyhjä, vaan siinä oli ainakin kaksi litraa koiran pissaa, tosin se kaikki ei ollut kupissa pysynytkään. Pennut ovat olleet sisäsiistejä jo muutaman viikon mutta tänään oli jostain syystä pissattu interaktiivisesti ruokakuppiin.
 Huomenna sitten muistetaan niin eläin kuin ihmis ystäviäkin. Belunalaiset toivottavat hyvää ystävän päivää kaikille ystävilleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti