sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Sunnuntai puuhia

Tänään eivät tytöt päässeet metsään, sillä tänään oli koulupäivä ja taustalla oli eilinen jännittävä päivä. Hyvin tytöt jaksoivat koulussa olla ja kaikkea kivaa opittiin taas, esim miten kierretään este ja miten ollaan oravia ja kuinka kurkataan sekä näytetään peukku. Jännittävää oli myös kokeilla tuleeko oma koira häiriön alla  luokse vai valitseeko uuden emännän tai isännän, minä melkein sain uuden koiran omani lisäksi, mutta päätti kuitenkin lopuksi sitten palata oman emännän luokse. Aamupäivä käytettiinulkoiluun vaikka olikin melkoinen tuuli, mutta ei se tuolla metsässä haitannut juurikaan.
Mennäänkö tuolle kivelle?

Mamma mä en pääse auta mua?

Mamma etkö kuule mä en pääse tuonne  kivelle ja sisko meni jo auta. Kyllä sinun pitää itse selvitä jos haluat sinne kivelle mennä.

Mä pääsin ja voi tuota ylpeyden määrää kun tehtävä oli suoritettu.

En ole näitä kivelle opettanut kiipeämään, mutta kun vanhemmat koirat käy kaikki kivet läpi niin nämä on oppineet perässä kiipeämään kiville.             


Lotta mummon askeleessa on menoa ja meininkiä ei mitään töpsötystä.

Kohtaaminen edessä, tuleeko kolari

EI tullut ohitus sujui hienosti.
 Minusta on aivan ihana kun saa tallennettua kameraan erilaisia koirien välisiä juttuja. Jos tässä kohtaamisessa olisi ollut kaksi vierasta koriraa niin varmasti olisivat kaartaneet, tuttujen kesken uskaltaa mennä suoraan kohti ja vauhdilla ohi.
Carlotta Leo von der Seewiese
Ulkona ei satanut lunta, mutta tuuli pööytti lunta niin että kuvissa näyttää kuin olisi lumisade.
Lotta

Saksan tytöt Taiga ja Lotta

Mummo vauhdissa

Tuoksuu niin ihanalle.

 Taigalla ja Lotalla oli haastava tehtävä tehdä kaikki ne mutkat mitä pennut olivat eilen tehneet ja Lotta kyllä tarkisti jokaisen lenkin että emme vain olleet hukanneet yhtään pentua metsään.
Tuulta purjeisiin

Kuono kuonossa

Hei me lennetään
Tuulihännät.
 Lotalla on nykyään tuota virtaa vaikka muille jakaa, sillä ei paina askel sellaista viiletystä oli taas metsässä tänään, että noremmat jää hopealle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti