tiistai 13. lokakuuta 2015

Pissalakanat

Tänään oli hauska päivä kun ystävän kanssa metsästettiin pissalakanoita ja ei huono lopputulos ollutkaan nyt minulla on valeanpunainen ja turkoosi hieno pissalakana. Pentuhuoneessa on myös pentulaatikon pohjamateriaali uudistunut, siellä on nyt hienot joustavat pohjamateriaalit ja sitten sen päällä on se kuuluisa pissalakana, sitten on peitteet. Kyllä nyt pitäisi pentusten ja Paloman olla tyytyväisiä.
 Pentuhuone on valmiina odottamassa asukkaita. Paloma käy nyt jo joka päivä nukkumassa pentulaatikossa jotta paikka on mieluinen kun H-hetki koittaa, sillä tällä hetkellä Paloma on sitä mieltä, että valmistelee vauvoille ihan itse pesäpaikan.
Vaihtoehto 1 tässä on turvallinen pariasunto, pennut tulevat asumaan tuolla kellarikerroksessa ja yläkerta on vuokrattu sitten muille asukkaille. Alakerran rakentaminen vaikuttaa olevan vielä vaiheessa

Vaihtoehto 2. Tässä mallissa on sitten enempi ajateltu maisemia ja sitä että naapurusto on kaukana. Aliurakoitsijana toiminut Keela.

Vaihtoehto 3. Tässä hulppeassa asunnossa on paljon viherkasvillisuutta eli ihan oma talvipuutarha ja monta uloskäyntiä.
Paloma kävi myös nauttimassa aamupalaa jo ennen auringon nousua ja salaattiateria oli mitä maukkain.
Tällä pellolla kasvaa jotain aivan erityistä heinää, myös Taiga kävi täällä syömässä kun oli kantavana.

Voi kuinka maistuvaa aamupalaa.
 Ruoka on maittanut Palomalle tänään taas aivan mainiosti ja se on asia mistä olen todella iloinen on syöty possua ja nautaa rustoa ja suikaletta, piimää ja hieman kananmunaa.
Lenkillekkin lähdettiin tänään reippaasti no tottakait oli helppolenkkeillä kun oli vatsa täynnä ruohoa.

Iltapala nautittiin sitten kotipihan antimista.

KYllä kantavana oleva narttu on kaunis.
 
Lopuksi arvoitus: Kuka on hyppinyt minun tramboliinilläni?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti