keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Kasvattajan päivä

Tänään on ollut taas hieno päivä, vaikka olen viettänyt siitä suuren osan puhelimessa. Kasvattien omistajien lisäksi minulle soitti eräs rouva, joka tiedusteli astutussuunnitelmastani ja täytyy sanoa, että olipas hyvin valmistautunut henkilö ja tiukkoja kysymyksiä sateli  ja sai kasvattaja oikein selittää ja kertoa rodusta tosissaan. Olipa hienoa keskustella hänen kanssaan. Koiran ottaminen ei koskaan saisi olla harkitsematon päähänpisto ja on ilo keskustella henkilön kanssa joka on asian ensin harkinnut ja sitten vasta lähtenyt asiaa toteuttamaan.
Kasvateilla onneksi kaikki hyvin ja pelkkiä hyviä kuulumisia ollaan vaihdettu ja pieniä neuvoja jaettu. Oli hienoa myös jutella kasvattajaystävän kanssa ja pohdiskella asioita. 
 Huomenna saadaankin sitten mieluisia vieraita kun Neco poika saapuu vierailulle, luulen, että vauhtia ei tule puuttumaan, ihana nähdä Necoa pitkästä aikaa. Nyt kun on kesä niin koirat pääsevät tekemään kaikkea hauskaa perheidensä kanssa. Loimu on ollut mökkeilemässä ja sehän on hyvin väsyttävää puuhaa.
Olen niin väsynyt

Onneksi jaksoin kiivetä sohvalle.
 

Eemeli on paistellut makkaraa isännän kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti