tiistai 20. kesäkuuta 2017

Surullisten uutisten päivä

Tänään on jälleen suru-uutinen tavoittanut minut  Kingly pentueesta on tänään siirtynyt sateekaarisillan tuolle puolelle Belunan Kingly Mario "Pontus". Pontus sai pitkän elämän ja vaikka Pontus eli "yksinhuoltaja perheessä" niin Pontuksella oli onni saada elää elämänsä koirakaverin kanssa. Pikku pentuna Pontusta oli opastamassa Kassu joka neuvoi pientä Pontusta  ison koiran tavoille. Kun Kassun aika tuli lähteä sai Pontus ikävää lievittämään Sampan. Pontuksella oli myös ihana mummi, joka teki  pojille aina makaroonilaatikkoa mikä oli Pontuksenkin herkkua. Pontus rakasti uimista ja isäntä veikin  Pontuksen  usein uimaan lenkkeilyn lomassa.
 Pontus sai pitkän elämän ja ehti juhlia 9 vuotis synttäreitäkin.
 Pontus oli luonteeltaan koirien aatelia, kiltti ja hyvä sydäminen koira joka ei koskaan rähjännyt kenellekkään, vaan rakasti varauksetta niin isoja kuin pieniäkin ihmisiä ja koiria.
 Pontus kävi myös katsomassa kasvattajaa aina silloin tällöin ja siitä hännän heilutuksesta ei meinannut loppua tulla ollenkaan. Pontuksella on aina ollut erityinen paikka sydämessäni monestakin syystä.
 Vesa on tänään saatellut pikkuisen Pontuksen viimeiselle matkalle ja luopuminen on aina vaikeaa vaikka tietäisi kuinka että ratkaisu on oikea. Kiitos Vesalle, että yhdeksän vuotta pidit huolta ja rakastit pikkuista Belunalaista jonka hoitoosi uskoin. Vesa valitsi aikoinaan itse Pontuksen sillä hän  halusi sen viimeisenä syntyneen uros pennun joka oli Pontus ja siitä teidän yhteiselo alkoi, tänään tuo yhteinen polku on kuljettu loppuun. Pontuksella on hyvä olla.
 Jäljelle jäivät vain kauniiden päivien muistot , hyvät muistot yhteisistä hetkistä, niiden on tarkoitus lohduttaa suurimman surun hetkinä. Jäljelle jäi myös Samppa joka tarvitsee nyt paljon rakkautta kun rakas kaveri on lähtenyt. Osanottoni.

Tuli aika raskaiden päätösten,
saattaa sut huomaan enkelten,
nyt saat juosta seuraten heitä,
ei kipu enää elämääsi peitä,
suru on suuri lohduton,
mut tiedän sun hyvä olla nyt on..


Valitettavasti suru-uutiset eivät päättyneet tähän, sillä äsken sain tiedon myös Belunan Prince / Princess pentueen komean isukin Aslanin siirtymisestä sateekaarisillan tuolle puolelle Osanottoni Aslanin perheelle.
Aslan
 

1 kommentti: