torstai 7. joulukuuta 2017

Belunan Kingly Milo "Topi"

Belunan Kingly Milo "Topi" on tänään siirtynyt Siriuksen-tähdelle sateenkaarisillan tuolle puolen.
Topi 19.3.2008 - 7.12.2017
 Topi koira sai elää pitkän elämän yhdessä Taavin kanssa ja nyt viime ajat sitten kavereina olivat kisut. Pikkuhiljaa Topin voimat alkoivat ehtyä ja ruokahalukin katosi ja siinä vaiheessa alkoi epäily että Topin aika on koittanut. Eläinlääkärissä todettiin, että Topin vatsassa on kasvain ja tässä vaiheessa ei ollut muuta tehtävissä kuin viimeinen palvelus.
 Topi eli Tarjan perheessä ja aina kun  uutisia kuulin niin ne olivat positiivisiä Topi oli luonteeltaan niin sopuisa uros ja Tarjan uskollinen kaveri. Taavin kanssa yhdessä elelivät eikä koskaan tullut riitaa. Hauskana muistona on mieleeni jäänyt kun Topi eli viriilin uroksen nuoruusvuosia. Tarja oli aamulenkillä ennen töihin lähtöä ja juuri kun Tarja ja koirat olivat ylittämässä tietä, päätti Topi esitellä uroksen temppuja ja kiipesi Taavin selkään ja siinä taisi mennä hihnatkin sekaisin ja ainakin aamuliikenne pysähtyi hetkeksi seuraamaan miten emäntä mahtaakaan selvitä eteen päin. Topi oli myös uskollinen, sillä hänellä oli tyttöystävä jo ihan nuoruudesta lähtien ja uskollisesti yhteisiä lenkkejä tehtiin eikä tyttöystävää vaihdettu.
Tämä kuva on ihana tässä on Taavi 9v ja Topi 7 v
 Koko sydämestäni kiitän Tarjaa siitä hienosta kodista minkä hän Topille antoi, Topi oli rakastettu Topilla oli hieno emäntä ja upeat eläinkaverit ja paras koti ikinä. Kiitos Tarja kun pidit huolta minun pikkuisesta Belunalaisestani. Otan syvästi osaa suruusi.
Tarjan onnellinen leijona
 Kuljemme kuin kuunnellen,
on poissa jotain hyvää.
Sitä emme tavoita katsellen
ja tunnemme surua syvää.


Rakkaudella Topia muistaen Kasvattaja.

1 kommentti: