torstai 21. joulukuuta 2017

Torstai toivoa täynnä

Tähän päivään on mahtunut niin paljon tapahtumia, ettei oikein tiedä miten ne kaikki siihen mahtuivatkaan.  Aamulla ensimmäiseksi paistettiin immelletyt perunalaatikot ja tuli niin hyviä voin sanoa sen. Sitten lähdettiin äidin ja Taigan kanssa lenkille. Taiga oli sitten niin rauhallisella tuulella että vaikka ei ollut hihnassa niin ei 10 cm kauemmaksi mennyt minun viereltäni no vauhti oli sopiva äidille ja Taigalle. Kun päästiin takaisin kotiin aloitimme äidein kanssa kotikaljan pullottamisen, no siivilä oli tietenkin kadonnut ihan ihmeellisesti mutta hätä keinot keksii. Sen jälkeen alkoikin jännittävä osuus sillä en aikaisemmin ole tehnyt kaljan mäskistä leipää mutta nyt äidin avustuksella saimme aikaiseksi 4 ihanaa niin maukasta leipää, pakko oli vähän maistaa.
Olen niin ylpeä tästä leivästä.
 Sitten olikin aika seurustella hieman parhan veljeni kanssa, joka toi meille kalkkunan eli nyt on lintukin odottamassa joulua ja tuoksuu niin ihanalle savulle. Samaan aikaan ehti ystävättäreni paikalle ja voi mitä lahjuksia koirat saivatkaan. Kiitos ihanat vieraat. Kanalassakin valmistellaan selvästi joulua sillä näin hieno saalis löytyi sieltä.
 Tästä näyttääkin tulleen ihan ruokablogi eikä mikään koirablogi, sorry tämä on ohimenevää. Koirien tultua sisälle saivat he tänään poikkeuksellisesti jokainen herkullisen porsaankorvan, vaivaakohan emäntää jotenkin syyllisyys kun puuhastelee niin paljon muuta ja koirat jäävät vähemmälle huomiolle.
Tosca
 Tähän loppuivat kauniit lumikuvat sillä nyt on lumi poissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti