tiistai 26. joulukuuta 2017

Tapanin päivä

Niin se on vain joulu kohta vietetty, nopeasti se aika sitten vierähti kun se joulu tuli. Meillä on ollut äidin kanssa oikein mukavaa viettää joulua yhdessä.  Koirat ovat nauttineet mummun seurasta kun on ollut ylimääräinen rapsuttelija. Kalenterissa on käännetty vuoden viimeinen viikko esille ja tämä viikko sitten kertoo sen että onko Belunan vauvoja tulossa vai ei? Taiga menee loppu viikosta ultraan ja silloin varmistuu asia.
 Ruoka on maistunut hieman huonosti pari päivää, varsinkin aamuruoka. Tänään kuitenkin jäinen lohi maistui joten kuten, iltaruoka ei sitten uponnutkaan kuin pieneltä osin.
Kyllä minä syön kun löydät mulle hyviä herkkuja, jouluruokaa tekin syötte. No ei saa Taiga jouluruokaa mutta katsotaan jos vaikka koiran herkkua löytyisi.
 Taiga Tapanin ajelulla mummun kanssa. Vauhti oli juuri sopiva molemmille. Tästä se alkaa arkea pukkaamaan ei suklaata, ei muitakaan herkkuja  no se tekee kyllä hyvää. Olin ollut niin kiltti, että itsekkin hämmästyin niin monta lahjaa sain ja ne oli minulta salattu niin en ehtinyt edes etukäteen avata. Hieno joulu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti