torstai 2. elokuuta 2018

Belunassa

Taas alkaa viikko olla lopuillaan ja aloitellaan viikonlopun viettoa. Helteet ovat vieneet Keelalta ja Taigalta ruokahalut. Kohta jopa minä rauhallinen ihminen saatan huolestua. Keela söi edellisen kerran sununtaina sen jälkeen vain kaataa kuppinsa ja marssii pois, mutta tänään onneksi tyhjensi kuppinsa.
 Taiga on myös syönyt viimeksi sunnuntaina ja vielä tänäänkään ei aamu-, eikä iltaruoka maistunut. Tarjolla on ollut kaikenlaista herkkua mutta ei näytä auttavan.
 Toscalla, BB:llä ja Pilvellä ei ole ongelmia kaikki syödään mitä tarjoillaan. No täytyy seurata tilannetta ja keksiä uusia herkkuja. Koirat voivat muuten olosuhteisiin nähden hyvin.
 Tänään haistelin (vain minä pystyn tähän) koirien takamuksia että onko varmasti oikeat tuoksut ja viimeisenä seisoo KePo, no se takamus jäi kyllä haistelematta. 
 Kuten eilen kirjoitin että nartuilla on ollut paljon kohtutulehduksia niin pahin kävi toteen Sissi-prinsessa joutui viime yönä leikkaukseen kohtutulehduksen vuoksi ja on ollut leikkauksen jälkeen tarkkailussa. Toivotan Sisille paljon paljon paranemisterveisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti