torstai 13. syyskuuta 2018

Taiga vom Löwengarten

Tänään juhlitaan Taigaa hän täyttää kuusi vuotta. Mamma on ollut koko päivän hoitelemassa koira vauvoja ja tuliaisina olikin sitten pennuntuoksua ja minut nuuskittiin melkein puhki.
 Kakkua nautitaan sitten illalla kun mamma ehtii sen saada valmiiksi. Ei uskoisi, että on jo kuusi vuotta siitä kun hain tämän prinsessan Saksasta Löwengartenin kennelistä. 
 Taiga on erikoinen koira, hän oli hyvä äiti pennuilleen ja varsinkin Keela on kasvanut Taigan nuhteessa, ei voi sanoa hellässä huomassa, Taiga äiti on pitänyt lapselleen kovan kurin pentuaikana ja niimpä riiviöpennusta onkin kasvanut erittäin mallikelpoinen koirakansalainen
 Taiga on tämän perheen herätyskello kun klo tulee 03 Taiga herää saapuu viereeni ja aloittaa ininän jos en reagoi, nousee sängyn reunalle ja alkaa tökkiä minua, jos en reagoi nousee minun päälleni ja alkaa pomppia ja siinä vaiheessa ei enää voi olla reagoimatta.
 Taiga on myös leikkisä kun sille päälle sattuu ja leikkii Toscan ja Keelan kanssa. Taiga on adoptoinut Toscan ja kohtelee Toscaa kuin omaa pentuaan.
 Tänään onnittelemme Taigaa, onnea muru.Taiga on saanut paljon onnitteluita ja ihania kuva viestejä lapsiltaan.Saatiinhan se kakkukin valmiiksi vihdoin ja viimein.
Onnea Taiga 6 v

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti