lauantai 19. tammikuuta 2019

Näyttely ja lenkkeilyä

Tänään tuli mieluisia vieraita tuolta Seinäjoen suunnalta kun Belunan Sirius Tuikku "Nuka" osallistui ensimmäiseen näyttelyynsä. Hienosti meni liikkui kauniisti ja seisoi vielä kauniimmin, erittäin hyvin esitetty.







 Nuka oli AVO EH 2, arvostelu oli ihan hieno, toki nuorella koiralla on vielä kehittymisen tarvettakin. Se mitä jäi mieleeni niin hyvän tyyppinen, hyvä turkki, hyvä kaula. Hieman löysät liikkeet ja pehmeä selkälinja. Liikkuu hyvin sivusta. Voi olla että keksin nuo jutut mutta ainakin luulen että jotain tuollaista me Tiinan kanssa suomennettiin. Kun ensin oltiin oltu kauniita niin sitten päästiin äipän kanssa metsään.





















 Lunta oli metsässä aivan riittävästi mutta onneksi meidän koirilla oli nuo jalat millä loikkia.  Kun oltiin lähdössä näyttelystä niin meidän vieressä oli  pari naista ja koiravaunut , joissa oli varmastikkin joitain pikkukoiria. Tiina sanoi ostetaan me Nuka sullekkin tuollaiset vaunut johon minä totesin, että ei Nuka tarvi kun sillä on neljä jalkaa. Vieressä oleva koiravaununkuljettaja kivahti kyllä näilläkin jalat on. No en tietenkään tarkoittanut että heidän koiransa jalattomia olisivat mutta kun ei tule ajateltua mitä sanoo ja missä tilanteessa, sillä kukaan ei ole niin herkkä kuin kiranomistaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti