sunnuntai 13. tammikuuta 2019

Lenkillä

Tänään päästiin sitten koirien kanssa lenkille tuttuihin metsiin. No olipas sinne tullut paljon muitakin  lenkkeilijöitä koiria ulkoiluttamaan. Onneksi arkena metsissä liikkuu vain tutut naapurin koirat eikä autolastillisia muita.  Sinänsä eihän se mitään haittaa vaikka siellä on ulkopuolisiakin, sillä meidän koirat eivät reagoi ulkopuolisiin koiriin, mutta en viitsi pitää koiria irti silloin kun ei olla yksin metsässä, ettei tapahtudu mitään odottamatonta.  Aina tulee muistaa, että omistaja on vastuussa koiriensa tekemisistä ja minä ainakin muistan että laumassa tyhmyys tiivistyy.
Reippahasti käypi askeleet

Ja kaikki katsoo kameraan

No eihän se ihan onnistunut
 Viikko on täynnä tapahtumia ja niitä tässä innolla odotellaan. Katsotaan mitä tuleva viikko tuo tullessaan. Sitten en malta olla laittamatta tähän tällaista mainosta.
Olen nyt käyttänyt noita tuotteita jo jonkun aikaa ja olen huomannut monia hyviä vaikutuksia, ehkä suurimpana yöunen rauhallisuuden ja sellaisen syvyyden ja mikä parasta tuntuu myös vaikuttavan koiriin nekin ovat levollisia ja rauhallisia. On ihana nukahtaa öljyjen rauhoittavaan tuoksuun.  Tuoksut tuovat myös raikasta tuoksua kotiin. Lähtekää joukolla mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti