keskiviikko 16. tammikuuta 2019

Pakkasaamuja

Pakkasaamuja on nyt ollut ja aika kiva lähteä pikku pakkasessa metsään aamutuimaan. Tosin metsässä on aika raskasta liikkua kun lumen pinta on kovettunut ja koirat tietenkin vain kulkevat perässä eikä suinkaan edellä.
 Tänään oli vaihteeksi minun vuoroni käydä lääkärissä ja se on varsinaista elämysmatkailua kun ei ole noita palveluita juurikaan joutunut käyttämään. Päätin tällä kertaa katsoa mitä terveyskeskuspalvelut tarjoavat  no aikaa sain odottaa neljä viikkoa. Tänään sitten tapasin tuolla naapurikunnassa lääkärin. Vanhempi herra siellä minua odotteli ja nyt on ongelma diagnosoitu ja lääkkeet määrätty, enää jännittää osuiko oikeaan varmaan yhtä paljon minua kuin lääkäriäkin, joka tuumasi tässä sinun vaivassasi ei ole mitään tyypillistä, se olisikin ollut ihme jos minulla olisi jotain helppoa ollut. No aina voi tapahtua ihmeitä. On se varmaan eläinlääkärillä usein vaikeaa tehdä diagnoosi kun eläin ei pysty kertomaan oireista ollenkaan, muuten kuin kipuilemalla.
Sen takia on  erittäin tärkeää, että me ihmiset olemme lemmikkiemme tulkkeja ja ennen kaikkea tunnemme omat lemmikkimme jotta pystymme raportoimaan asioista jotka voivat olla kivun merkkejä.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti