lauantai 26. lokakuuta 2019

Täsmä isku

JOKU on tehnyt täsmä iskun meidän tuulimyllyn siipiin, kahdesta siivestä on hävinnyt pala ja jäljelle on jäänyt hampaan jäljet. Meillä asuu eläin joka suorittaa näitä salatehtäviä. Sama eläin heräsi aamulla omalta pediltään ja minun silmälasit oli siinä vieressä vain toinen sanka hieman vinksallaan, oli varmaan katsellut niillä kauniita unia. En ainakaan muista laittaneeni silmälaseja illalla Rosén pedille vaan ihan toiseen paikkaan. KePon työhansaka oli mystisesti kadonnut vain toinen oli jäänyt jäljelle, kyseinen hansaka löydettiin eksyneenä pusikosta ja pala ranteesta oli hävinnyt. Alla olevissa kuvissa esiintyvä koira saattaa liittyä asiaan, vaikka todisteita ei kuitenkaan ole.
Mitään en ole tehnyt.







Alotettiin jo aamusta pihan siivous ja saatiinkin paljon aikaiseksi ennen vesisateen alkamista. No sitten alkoi sataa, mutta me ei luovutettu vaan siivottiin koko piha vlmiiksi.
Saatiin kaikki lehdet kerättyä ja kompostoitua.
Vaikka sade jatkui niin me ei välitetty vaan minä päätin, että vielä täytyy tehdä tarhojen muutos. Rosén tarha on sellainen kesätarha, eli maasto on aika jyrkkä, joten en halua pitää Roséa siinä talvella ettei tule liukastumisia, sama juttu Keelan tarhassa.  Meillähän on ollut kaksi tarhaa tyhjillään Milanan ja BB tarhat, joten nyt päätin siirtää nämä kaksi uusiin tarhoihin. Oli jännä kun kerroin Rosélle että tässä Rosén uusi tarha mihin saa mennä kun mamma menee kauppaan, niin Rosé meni välittömästi uuteen koppiin makoilemaan ja makoili siellä koko ajan kun siivottiin tarhaa kuntoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti