lauantai 9. marraskuuta 2019

Pulleita massuja

Tänään vietimme KePon kanssa laatuaikaa pitkästä aikaa. Olimme opettelemassa kreikkalaisen ruuan laittamisen saloja. KePon ja minun tehtäväni oli valmistaa tzatzikia ja horiatiki salaattia. Olen niin iloinen kun mielestäni onnistuimme siinä todella hyvin. Ruoka ja seura oli hyvää.
Salaatti
Mustekalapasta oli ihan uusi tuttavuus, mutta ruoka oli todella hyvää.


Sitten oli valmistettu ihania ranskalaisia perunoita.

Seuraavassa kuvassa olikin sitten sardiineja. Kala on pieni ja piikkinen, maussa ei vikaa mutta työläs syötävä.

Seuraavassa kuvassa jälkiruokaherkkuja kreikkalaisia keksejä ja leivoksia.
Keksit
Leivokset
Taramosalata (mätisalaatti)
Kun itsellämme oli vatsat pulleina niin toki koiratkin saivat ylimääräisiä herkkuja oli purutikkua ja kuitattua maksaa ja keuhkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti