perjantai 29. marraskuuta 2019

Sade antautui

 Kuten maisemasta voi havaita sade on päättynyt ja jotain valkoista on liimautunut puiden oksille. Koirat tuossa katselevat kun me Rosén kanssa ollaan lähdössä kouluun.
 Ollaan nyt Rosén kanssa käyty tuolla näyttelykoulussa elokuusta lähtien kerran viikossa. Se mikä minusta on uskomatonta on se, että olen minä noin reilusti yli kymmenen vuotta esittänyt koiria, mutta joka ainoa kurssikerta opin jotain uutta. Opettajana meillä on todellinen näyttelyiden ammattilainen
Pääkouluttaja Johanna Tammiala omaa 35 vuoden koirakokemuksen, on kouluttanut yli 8000 koirakkoa, toiminut koirien koulutusohjaajana 25 vuotta, kasvattanut yli 100 pentua (Kennelliiton palkitsema kasvattaja), sekä omistanut itse yli 30 koiraa, jotka edustivat kymmeniä eri rotuja eri roturyhmistä - ja myös useita rescue-koiria! Tämän kokemuksen avulla löydetään jokaiselle koiralle se sopivin koulutustekniikka lukuisista tarjolla olevista tavoista! Koulussa olemme tavanneet monia erilaisia koiria ja ne ovat jo tulleet tututksi Roséllekin. Tänään treenattiin ravia, seisomista ja edestakaisin juoksua kaverin kanssa ja tuomari työskentelyä. Rosé tykkää aina eniten tuomariosiosta kun uudet namille tuoksuvat ihmiset tulevat kopeloimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti