torstai 14. marraskuuta 2019

Taivaskin itkee kanssamme

Tänään oli jälleen se surullinen päivä kun yksi ihana Belunalainen siirtyi sateenkaarisiltaa pitkin pois luotamme, vaan ei koskaan pois sydämistämme. Olen iloinen että Satu ja Johnny toivat Ozzyn vielä elokuussa käymään luonamme. Vaikka silloin jo hieman puhuttiin ihan kuin enteillen tulevaa, että Ozzy ei varmaan enää jaksa tällaista pitkää matkaa matkustaa autossa. Emme kuitenkaan voineet tietää kuinka lähellä tuo eronhetki oli.
Ozzy, Belunan XL Rob Roy
20.1.2012-14.11.2019
Ozzy muutti pikkuisena pentuna Sadun ja Johnnyn luokse Heinolaan ja sai sieltä aivan ihanan rakastavan kodin. Eläinrakkaus on tuossa perheessä ollut aina vahvasti läsnä ja on ollut ilo vierailla heidän perheessään. Ozzy sai elää terveen leonberginkoiran elämän ja tarjosipa välillä pieniä haasteitakin perheelleen rakastamalla heitä yli kaiken ja suojelemalla kaikin  tavoin. Kaikista haasteista kuitenkin selvittiin ja  Ozzy sai elää elämäänsä koira ja kissa kavereiden kanssa onnellisena tähän aamuun asti.

Ozzy ja paras kaveri Lemmy
Tämä aamu toikin sitten surun perheeseen ja liitän tähän  Sadun oman kertomuksen Ozzysta.


Ozzy Meidän ensimmäinen koira, jonka kanssa tehtiin paljon virheitä mutta myös onnistuttiin. Iloinen poika joka "äijäili" toisille koirille ja vahti pihaa haukkana mutta oli omalle perheelle ja rakkaille ihmisille halinkipeä nallekarhu. Varsinkin pappa oli Ozzylle todella tärkeä. Viimeinen aamu yllätti täysin, kunto romahti yhtäkkiä ja eläinlääkäriin päästyämme ei ollut mitään tehtävissä. Suuren suuri sydän ei jaksanut enää. Ozzy nukahti syliini ja lähti Arjan sanoin saappaat jalassa. Kiitos tästä ihanasta pojasta jonka kanssa saimme elää melkein 8 vuotta. Ei ole eikä tule toista samanlaista. Ikävä ja suru on raastava, nyt yritämme päivä kerrallaan jatkaa Lemmyn ja Nikin kanssa.
Turhaan Satu puhuu virheiden tekemisestä, minä en ainakaan sellaisia koskaan nähnyt, jokaselle se ensimmäinen koira on uusi ja ihmeellinen asia, mutta rakkaudella ja rajoilla siitä pienestä riiviöstä minkä heille luovutin kasvoi hieno perhettään rakastava uros. Olen ikuisesti kiitollinen Sadulle ja Johnnylle siitä ihanasta rakstavasta kodista jonka Ozzylle annoitte.
Nousin selkään pyrstötähden,

älä sure vaikka lähden,

täältä takaa tähtitaivaan,

häntääni mä heilutan,

elämän mä vietin parhaan,

teitä aina rakastan.


Rakkaudella sydämennsä tassunjäljen kätkee kasvattaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti