keskiviikko 26. helmikuuta 2020

Belunan Magic Mila

Taas on aika suru-uutisen. Belunan Magic Mila 16.6.2011 - 26.2.2020 on tänään joutunut jättämään perhensä ja siirtymään sateenkaarisillalle.
Mila sairastui kohtutulehdukseen ja oli menossa leikkaukseen. Mutta jostain syystä Milan kunto romahti hänen saatuaan esilääkityksen ja leikkausta ei voitu suorittaa vaan Milaa alettiin nesteyttämään  joka jatkui kolmen tunnin ajan mutta valitettavasti siitäkään ei ollut apua vaan Mila hiipui pois. Milan sydän ei vain kestänyt ja niimpä ainoa vaihtoehto oli toivottaa Milalle hyvää matkaa ja toivoa että Milan mukana "isosiskot" Zira ja Nada saavat terveiset.
Perheen suru on suunnaton ja mitkään sanat eivät voi lohduttaa, myös kasvattajan sydän itkee surun kyyneleitä. Sydämestä tulevat kiitokset Milan kodille siitä ihanasta perheestä missä pikkuinen Belunalainen sai elämänsä elää rakastettuna perheenjäsenenä. Milalla oli ihana koti missä kaikki eläimet ovat saaneet elää rakastettuina, heistä kaikista on pidetty hyvää huolta, mutta vaikka rakkautta olisi kuinka paljon niin tämä surun päiväkin on väistämättä edessä ja jäljelle jäävät vain kauniit muistot.
Mila oli meidän Milanan ja Enzon tytär ja se pentue oli suuri mysteeri. Joku varmasti muistaa kuinka kaikki pennut olivat kadonneet kun menimme  toiseen ultraan, vaikka ensimmäisessä löytyi neljä sydänääntä ja olimme koko porukka murheen murtamia. Viikon päästä meidän oli määrä mennä vielä varmistamaan ettei pentuja todellakaan ollut.  Siinä se yllätys olikin sillä tällä kertaa löytyi kuusi pentua, jotka sitten aikoinaan syntyvätkin eloisina. Juuri kun kaikki näytti hyvältä menehtyi pentueen isä Enzo. 
Aina mukana kaikessa

Pihan kaunein kukkanen

Suloinen Mila prinsessa ihan pentuna

Hyvää matkaa Milalle sinne missä moni ystävä odottaa.
Nurmen peittoon pehmeään,
peitelkää mut lepäämään.
Uinun siellä unta syvää,
kesää ikuista ja hyvää.
Siellä kukkii kissankellot,
siniset on niityt, pellot.
Ei untani voi estää,
vain ystävyys se yhä kestää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti