lauantai 16. huhtikuuta 2022

Nyt on kevät

 

Kevään ensimmäinen leskenlehti, hieman vielä aamu-uninen mutta kuitenkin jo terhakkana avaamaan kukintonsa. Tämän kaunokaisen kuvasin aamulenkillä koirien kanssa.

Toinen kevään merkki on se että Löpö kissa on siirtynyt nauttimaan kevät auringosta.


Rose´tosin oli sitä mieltä, että auringonottopaikka on hänen valtakuntaansa. Tänään saimme myös vierailla Lumon luona ja olipas siellä kolme ihanaa prinsessaa ja toki kuningatar joka heitä kaitsee. Olin niin onnellinen, että Lumo voi hyvin ja oli oma iloinen höpsöttäjä.


Tänään Lumo esitteli minulle myös miten kakku salamana vaihtaa paikkaa, mutta tuo onneton kaikesta määräävä kuningatar puuttui peliin ja pelasti koko kakun ja vain murut jäi käteen tai paremminkin tassuun. Sitten oli ihana Selene josta on tullut niin aikuinen. Ja entäs sitten tuo pieni Tähkäpää, jossa on energiaa kuin pienessä kylässä, Tähkäpään kanssa tehtiin kaikenlaisia temppuja ja kun vain herkkuja riitti niin Tähkis osasi vaikka mitä. Kolme aivan ihanaa koiraa. Kiitos kun saimme käydä ja kiitos mahtavasta tarjoilusta, kyllä oli herkkua vatsat täynnä kun tultiin kotiin ja sen jälkeen virikkeistettiin omia koiria ihanilla tuoksuilla.


Vielä hetki nautitaan pääsiäisen rauhasta, auringosta ja toistemme seurasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti