keskiviikko 18. heinäkuuta 2007

Kolmas lomapäivä


Niin on kolmas lomapäivä kulunut.  Tänään oli elpymispäivä, eilisen mattoshown jälkeen. Aamulla särki kädet ja hartijat,eikä tehnyt meli nousta ylös ollenkaan. Tänään ei ollut edes kuuma joten haukutkin olivat virkeitä, vaikka antoivat meidän nukkua aika pitkään mitä nyt Diwa ja apina pari kertaa kulkivat ylitseni, mutta siihen voi melkein olla heräämättä jos on oikein väsynyt. Päätimme, että tänään tehdään pieni shoppailukierros ja jipii minä sain uuden skype-puhelimen, ei tarvitse taistella kuulokkeiden kanssa, kiva kun voi hieman liikuskellakkin samalla kun juttelee koiraystävien kanssa. Tosin pikkasen täytyy vielä harjoitella puhelimen käyttöä, koska jos aion soittaa Minnalle ja toisessa päässä vastaa Satu niin jotain taisi mennä hieman pieleen. Ja jos pystyy tekemään sen usean kertaan niin ehkä on piuhat vielä tarkistettava.



Illalla saunottiin ja arvatkaa kuka oli lauteilla ensimmäisenä, tietystikkin Luna.



Löylyä lisää, löylyä lisää.



Seuraava arvoitus kuka kantaa saunapuut?



Se on Diwa ainoa ongelma on se, että Diwa kantaa puut sisältä ulos eikä toiste päin mikä olisi saunanlämmittäjälle parempi vaihtoehto.


Harry uskaltautui uimaankin, mutta minä en vaikka rantavahdit hoitivat hienosti virkaansa, en uskaltanut mennä, koska en ole varma olisiko Bella kastellut tassujaan jos olisi pitänyt ryhtyä pelastamaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti