tiistai 17. heinäkuuta 2007

Toinen lomapäivä


Mithän hauskaa nyt tapahtuu kun peräkärri tuotiin pihalle, varmasti koirat pääsevät ajelulle vai mitä ihmettä tänään tapahtuukaan? Ja mitä kummallista tuolla peräkärryn kyydissä on, tietysti koiria mutta mikä on tuo möhkäle, Diwan ja Lunan oli aivan pakko mennä katsomaan.




Kärryssä on kiva loikkia, Bellaa ei kiinnosta moinen homma yhtään ja Turri on



sitä mieltä, että kärryn alla on kivempaa kuin päällä, joten Turri piiloutui sinne. Nyt se möhkäle nostettiin kärrystä ja käännettiin toistepäin taitaakin olla tulossa koirien allasbileet tai ehkei kuitenkaan?



Nyt se selvisi meillä pestään mattoja ja niitä on kaikkialla, kuka kumma on sotkenut tuollaisen määrän mattoja, kaikkea se teettää, että saa lomapäivän tuntumaan mahdolisimman pitkältä. Autuas olo selkää särkee niska on ihan kipeä kynnet pois hankautuneet ja pieni eläinkin ihan väsähtänyt.



Onkohan matonpesutyömaalla aina näin rauhatonta, mikä se on tuo vettä suihkuttava aparaatti joka murisee tuossa vieressä. Missä olisi rauhallisempi paikka ai nyt tiedänkin.



Ihan kuin sadepäivä, vesi ropisee katolla ja minua nukuttaa niin hyvin.


Tulihan siitä valmista vihdoinkin ja iloinen yllätys kun olin kantanut kaikki matot pihalle niin löytyi yksi puhdaskin matto, joten ompa meillä nyt mattokin lattialla. Turrista on hauskaa juosta kaikken rakennelmien alta ja toiset perässä, saa nähdä saadaanko matot vielä kuivaksi, jos ne ovat tuolla maassa hiekkaisina niin taidan murista isoon ääneen.



Kuten voidaan huomata Bellasta ei näy vilaustakaan ja se johtuu siitä, että Bella pysytteli koko päivän talon toisella puolella koska piha oli märkä niin olisivat Bellan tassut kastuneet niin ei voinut tulla ja eihän moinen veden kanssa läträäminen voinut olla hauskaa tai järkevää. Näin saatiin toinen lomapäivä vietettyä ja kaiken lisäksi kaikki matot pestyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti