lauantai 21. heinäkuuta 2007

Ystäviä tapaamassa


Aamulla klo 8 autoon lastattiin Bella, Luna ja Diwa, auton nokka käännettiin kohti Haimoota. Koirat torkkuivat koko matkan (taisi siinä pari muutakin matkustajaa torkkua) onneksi kuljettaja pysyi hereillä koko matkan. Aurinko paistoi ja kaikilla oli iloinen mieli.  Perillä meitä odotti iloinen lauma Remu, Hugo, Iina, Oona ja Emma. Häntien huisketta oli niin paljon, että välillä meinasi laskuissa seota. Kahvipöytä notkui herkkuja, ihanaa mustikkapiirakkaa ja kaikkea muuta hyvää.




Kahvittelun jälkeen  Janne ja Minna olivat suunnitelleet meille pienen tutustumiskäynnin paikkakunnan nähtävyyksiä katsomaan. Pojat menivät poikien tarhaan ja tytöt tyttöjen tarhaan. Kävimme tutustumassa paikkakunnan eläinmarketteihin ja Remu sai kaksi jalkapalloa ja Diwa sai apinan, Bella sai myös apinan ja Luna pikkuisen koiran.



Diwa ihastelee maisemia matkalla tyttöjen tarhaan.



Käytiin katsomassa myös vanhaa myllyä ja kalman kalliota, kävimme katsomassa kaunista uimapaikkaa ja pikkuinen Iina kasteli tassunsa. Kun päästiin takaisin niin alkoi jalkapallo-ottelu välillä Haimoon jengi ja Liedon karvaiset ystävät. Remu oli puolustaja ja Emma maalivahti Diwa hyökkäsi laidasta ja Harry jallitti tosissaan. Peli taisi päättyä tasan tai ainakin melkein.





Jalkapallo-ottelun jälkeen oli huoltojoukkojen aika-astua pelikentälle, minna tankkasi koirien vesiastiat sillä kyllä tuossa touhussa tuli kuuma jokaiselle hakulle. Meille muille taikoi Minna pöydän täyteen sellaista puhti-herkkua, että napit poksahtelivat pöksyistä.




Luna juomatauolla


Ei sellaista matkaa, etteikö pientä romantiikkaakin olisi ilmassa, taisi Hugo vähän ihastua tuohon meidän Luna neitoon, Diwa yritti kyllä kertoa Hugolle, että hänkin on tyttö, mutta Hugo ei ollut ihastunut nykyaikaiseen aktiiviseen naiseen, vaan halusi seurustella kainon Luna-neidin kanssa.



Sisko ja sen velikin pääsivät yhdessä kuvaan, koska sukulaisuussuhteitakin täytyy hoidella.



Bella ja Hugo


Ja toisessa kuvassa tietystikkin ovat sitten sisko ja sisko.



Diwa ja Emma, liekö me oltu rasittavia vieraita kun kummassakin kuvassa ovat nuo talon koirat käyneet makuulle, no en yhtään ihmettele kyllä siinä sellainen vauhti oli koko päivän.


Hauska päiväkin päättyy aikanaan ja meidän piti lähteä kotimatkalle, sillä Turri oli jäänyt kotimieheksi ja odetteli meitä jo varamasti. Lopuksi otettiin yhteiskuva ja kiitettiin Minnaa ja Jannea ja heidän mahtavaa laumaansa, että olimme saaneet nauttia heidän seurastaan kokonaisen kesäpäivän.



Luna, Emma, Hugo, Bella, Remu ja jalkapallo, Diwa, Iina ja Oona


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti