maanantai 9. kesäkuuta 2008

Kaikkea kivaa


Alkuillasta Mosse ja Milana leikkivät Lotan kanssa jalkapallolla, taisi olla jopa rangaistuspotkukisakin menossa. Pallo vain oli hieman jättikokoinen. Lotalla on ihan oma tapa treenata, sillä Lotta rakastaa jostain syystä pihallamme olevia valkoisia kiviä, siniset kivet saavat olla paikoillaan, mutta valkoisia kiviä Lotta pyörittää ympäri pihaa se on hauskan näköistä puuhaa.



Vasen ja oikea laita hyökkäävät, puolustaja on tarkkana.



Mosse tekee kohta maalin.



Milanakin tahtoo tehdä maalin.



Tästä se kiven pyöritys alkaa



Vauhtia otetaan ja sitten kivi lentää



Tässä kyllä lentää koirakin.



Pientä välipalaa leikkien lomassa.


Sitten vasta hauskuus alkoi kun saatiin vieraita ja Yliskulman Max-saapui meitä tervehtimään perheensä kanssa olipa poika kasvanut kovasti ja muutenkin näytti tosi kauniilta.



Minä tulin käymään näkeekö kaikki, tulkaa perässä jos ehditte.


 



Tutustuminen kävi tosi nopeasti, on siinä Milanalla hauskaa kun on kaksi komeaa veljeä leikkikaverina.



Hyvää vettä  tuumii Max



Me möyritään ja painitaan



Nyt ollaan kaikki väsyneitä kun ollaan leikitty niin kovasti. Ai niin mami ja iskä kauniita unia toivoo Mosse, minä olen ollut tosi kiltti koira ja näen unta teistä.


Heidi lähetti kivoja kuvia omasta pikku haukustaan ja kylläpä tuli heti mieleen tästä kuvasta, että ei turhaan ollut tämän pojan nauhan väri kirjava.



Näyttää Max nauttivan yhtä paljon pallomerestä kuin pikku prinsessatkin. Niin tosiaan kahden pennun nimi on Max, mutta sehän ei haittaa yhtään.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti